• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lipi: Pa šta ako mi je sin menadžer

Bivši italijanski selektor Marčelo Lipi naveo je u pisanom svedočenju sudu da nije postojao sukob interesa kada je bio trener, a njegov sin agent.

 Lipi: Pa šta ako mi je sin menadžer Izvor: MONDO

Tužilac je objavio šest strana svedočenja sa sastanka Lipija i tužioca na sudjenju šestorici optuženih za sprovodjenje nelojalne konkurencije, korišćenjem pretnji i nasilja.

Optuženi su povezani sa agencijom "Gea vorld" i sumnjiče se da su manipulisali transfer tržištem da bi stekli ličnu korist.

Lipi je bio trener Juventusa u dva navrata. Prvi put od 1994. do 1999. godine, a drugi put od 2001. do 2004. Oba puta generalni menadžer ekipe bio je Lućano Modji. Njihovi sinovi Davide Lipi i Alesandro Modji radili su za "Geu".

"Uvek je postojala jasna razlika medju ulogama", naveo je Lipi u svom svedočenju o ulozi njegovog sina u "Gei".

Trener je odbacio i optužbe da je Lućano Modji pokušao da utiče na njega kada je preuzeo reprezentaciju Italije, koju je vodio u periodu od 2004. do 2006. godine.

"Demantujem da sam trpeo pritisak Modjija kada se odlučivalo o tome ko će igrati u reprezentaciji. Nekada sam ga pitao kakvi su neki igrači, da bih ih pozvao. U svakom slučaju, igrače sam zvao potpuno sam, ne zato što mi je neko to govorio", rekao je Lipi.

U ponedeljak je svedočio selektor Engleske Fabio Kapelo, protiv koga je kasnije državni tužilac najavio da će pokrenuti istragu zbog lažnog svedočenja.

(Beta,www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC