• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajići" teško, pobjeda u zadnji čas (VIDEO)

Autor mondo.ba

Juniorska reprezentacija BiH slavila u Etno selu Stanišići protiv Gruzije 1:0, na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Finskoj 2018. godine.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine do 19 godina pobjedom je započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Finskoj 2018. godine.

Izabranici Tonija Karačića kasnim golom Jusufa Gazibegovića savladali su Gruziju 1:0, a utakmica je odigrana na stadionu prvoligaša Srpske, Zvijezde 09, u Etno selu Stanišići.

Fudbaler iz Akademije austrijskog Salcburga u 87. minutu riješio se svojih čuvara i zatresao mrežu rivala, te donio "zmajićima" tri vrijedna boda.

...
Izvor: Dailymotion

"Presretan sam zbog gola, ali i zbog pobjede. Iako smo rano ostali sa igračem manje, nastavili smo da se borimo i na kraju smo zasluženo pobijedili", rekao je nakon meča Gazibegović.

Obje selekcije susret su završile sa 10 igrača. Već u 16. minutu Anel Šabanadžović je "pocrvenio" kod domaćih, dok je u 67. minutu put u svlačionicu zaradio i Giorgi Kutsia.

"Teška utakmica. Mislim da je otvaranje meča bilo dobro sa naše strane, ali smo brzo dobili crveni karton koji nas je gurnuo u podređen položaj. Žao mi je zbog toga jer je negativno uticalo i na kvalitet same utakmice", prenosi zvanični sajt Fudbalskog saveza BiH Karačićevu izjavu nakon susreta.

"Prvo poluvrijeme smo se dobro odbranili, protivnik nije stvorio priliku za gol iako su ekipa koja ima posjed lopte. U drugom poluvremenu smo svjesno prepustili inicijativu, ali smo znali da ćemo kroz kontru stvoriti priliku za pogodak. Bilo je lakše kada se brojčano stanje na terenu izjednačilo. Kada sagledamo čitavu utakmicu imali smo bolje situacije za pogodak, te smo na kraju zasluženo pobijedili i čestitam igračima", dodao je selektor juniora BiH.

U drugom meču prvog kola Francuska je opravdala ulogu favorita protiv autsajdera Andore i slavila sa visokih 7:0.

Mečevi drugog kola na programu su u srijedu od 13 časova.

U Etno selu Stanišići BiH će odmjeriti snage sa prvim favoritom grupe Francuskom, dok se na stadionu u Ugljeviku sastaju Gruzija i Andora.

Plasman u Elitnu rundu kvalifikacija obezbijediće dvije prvoplasirane reprezentacije iz grupe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC