• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lacio ljut na Krstajića: A, Kolarov može!?

Autor mondo.rs

Za vikend je "Derby della Capitale" u kojem bi važne uloge trebalo da imaju dvojica reprezentativaca Srbije. Jedan je pušten da se vrati, drugi ne.

Privremeni selektor reprezentacije Srbije, Mladen Krstajić, zakuvao je atmosferu pred inače vreli "Derby della Capitale" između Rome i Lacija - a sledeći je zakazan za subotu u 18 časova.

Naime, Krstajić je posle utakmice sa Kinom, a pred put u Južnu Koreju, dozvolio nekolicini reprezentativaca Srbije da se vrate u svoje klubove. Dozvolu je dobio levi bek Rome, Aleksandar Kolarov, ali ne i vezista Lacija, Sergej Milinković-Savić.

"Italijanski Lacio ljut je na vršioca dužnosti selektora reprezentacije Srbije Mladena Krstajića jer nije dozvolio Sergeju Milinković-Saviću da se vrati u klub sa azijske turneje, kao što je to učinio Aleksandar Kolarov za Romu pred rimski derbi", piše "Gazzeta dello Sport".

Krstajić je odlučio da zbog umora i povreda oslobodi Kolarova, kao i Dušana Tadića, Duška Tošića i Filipa Kostića, za sutrašnji prijateljski meč protiv Južne Koreje u Ulsanu, ali se Laciju nije svidelo što nije ni njihovog prvotimca.

Sergej na trening "neskoplavih" dolazi u četvrtak, samo dva dana uoči derbija na Olimpiku, dok će njegov saigrač iz reprezentacije već danas biti na raspolaganju treneru Euzebiju Di Frančesku.

Kao dodatni argument iz Lacija ističu to što je Milinković-Savić u petak u pobedi nad Kinom (2:0) odigrao ceo meč, dok je Kolarov presedeo na klupi.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC