• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nije kraj! Vidić se vraća za dve, tri nedelje

Posle prvog pregleda učinilo se da je povreda teška, ali je drugi obavljeni skener doneo mnogo lepše vesti

 Nije kraj! Vidić se vraća za dve, tri nedelje Izvor: MONDO

Olakšanje na "Old Trafordu". Koleno Nemanje Vidića "nije pretrpelo veliko oštećenje", stoji na zvaničnom Internet sajtu Mančester junajteda i "on bi mogao da se vrati na teren za dve, do tri nedelje".

Ova ohrabrujuća vest stigla je posle obavljenog drugog pregleda na skeneru, iako je u trenutku povrede našeg reprezentativca, ali i prve magnetne rezonance utisak bio da je sezona za njega završena. To je objavio i londonski "The Sun" u četvrtak uveče, ali ih je klub sa "Old Traforda" demantovao.

Vidić se povredio u 34. minutu četvrtfinalne utakmice Lige šampiona sa Romom (0:2), posle nezgodnog pada, nakon čega je sa bolnom grimasom iznesen sa terena.

Odbrambeni fudbaler "orlova" nije davao nikakave izjave za medije, ali se odmah videlo da mu je koleno jako natečeno zbog čega se pretpostavljalo da je u pitanju teža povreda.

Njegov kolega iz zadnje linije, Rio Ferdinand, s kojim pruža odlične partije u dresu "crvenih djavola" izrazio je nadu da povreda nije baš toliko ozbiljna i da će Vidić biti spreman da pomogne u revanšu protiv Rimljana na "Old Trafordu".

"Vidić je jedan od ključnih igrača naše odbrane. Nadam se da će se što pre vratiti na teren, jer bez njega naša zadnja linija nije ista", rekao je engleski reprezentativac.

"Ovo nije prvi put da ostanemo bez nekog ključnog igrača, ali Mančester ima kvalitetne rezerve koje mogu dostojno da zamene bilo koga. Čak i bez Nemanje, uveren sam da ćemo proći Romu i izboriti polufinale elitnog takmičenja", zaključio je Rio Ferdinand.

Irski reprezentativac Džon O' Šej, nakon povrede Vidića, pružio je dobru partiju na "Olimpiku" i glavni je kandidat za njegovog zamenika dok bude trajao oporavak.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC