• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zadar u šoku, preminuo mladi hrvatski fudbaler

"U 11.51 je zbog moždane smrti, uzrokovane teškom povredom mozga proglašena smrt Hrvoja Ćustića", rekao je glavni lekar zadarske bolnice.

 Zadar u šoku, preminuo mladi hrvatski fudbaler  Izvor: MONDO

Mladi fudbaler Zadra Hrvoje Ćustić preminuo je u četvrtak na Odeljenju intezivne nege Opšte bolnice u Zadru od posledica frakture lobanje i krvarenja u mozgu. Fatalnu povredu uzrokovao snažan udarac glavom u zid u uvodnim minutama prvoligaškog susreta Zadra i Cibalije.

"U 11.51 je zbog moždane smrti, uzrokovane teškom povredom mozga proglašena smrt Hrvoja Ćustića", rekao je Edi Karuc glavni lekar Odeljenja za anesteziologiju i reanimaciju zadarske bolnice.

Oko 13 časova je stigla Ćustićeva majka i u suzama otišla na hirurgiju, zbog čega su hrvatski mediji i pre zvanične obavesti o smrti, preneli da mladom igraču više nema spasa. Bolnicu je napustio i predsednik fudbalera Zadra Reno Sinovčić, koji nije želeo ništa da komentariše nego je suznih očiju napustio bolnicu.

Podsećamo, Ćustić (24) je u subotu na prvenstvenoj utakmici protiv Cibalije nezgodno pao i potiljkom udario u betonski zid uz samu aut liniju stadiona u Zadru.

Posle operacije, lekari su bili optimisti, međutim stanje se tokom srede poslepodne naglo pogoršalo, pojavila se visoka temperatura, koja je na kraju dovela do smrtnog ishoda. Hrvoje Ćustić je tri godine bio član mlade reprezentacije Hrvatske, a osim u ekipi Zadra nastupao je i u juniorima splitskog Hajduka i Zagreba.

Odmah posle teške povrede Ćustića u Hrvatskoj se povela žestoka debata u medijima o stanju fudbalskih objekata. Hrvatski nogometni savez predložio je da se zid pored terena u Zadru obloži sunđerima, što je u javnosti naišlo na tragikomične komentare.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC