• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kakva transfer ISPALA!

Autor mondo.rs

Holandski PSV mislio da je sve dogovorio sa portugalskim Portimonenseom, poslao TV ekipu na aerodrom Šiphol u Amsterdamu, ali...

Igrač nije došao dok ne potpiše ugovor. Staro pravilo u fudbalu koje vaći decenijama unazad. Poznate su bile "otmice" raznih fudbalera, pa i u našem fudbalu, kada su ih maltene svi već vidjeli u jednom klubu, a oni završili u drugom.

Holandski mediji prenose zanimljiv događaj, sa nesrećnim krajem za PSV. I hepiendom za lisabonski Sporting.

PSV iz Ajndhovena je, navode isti izvori, dogovorio sve sa portugalskim Portimonenseom da angažuje odbrambenog igrača Agbenijena. Čak je i poslao ekipu klupske televizije na aerodrom u Amsterdamu da ga sačeka...

Trebalo je lijevi bek da dođe u PSV i prođe obavezne medicinske preglede, kako bi ugovor bio potpisan, na osnovu usmenog dogovora dva kluba koji je postignut još prije šest mjeseci.

Ali ekipi PSV-a je bilo jasno da se nešto događa kada je na "Šiphol" sletio avion iz Portugala, ali 21-godišnjeg fudbalera iz Gane nije bilo. Ubrzo su saznali da se on nije ni ukrcao u avion za Holandiju.

A potom novi šok - fudbaler je ignorisao usmeni dogovor dva kluba i odlučio je da pređe u lisabonski Sporting, za koji je potpisao četvoroipogodišnji ugovor.

Trener PSV-a Filip Koku bio je, naravno, razočaran ovim razvojem događaja.

"Već duže vrijeme tragamo za lijevim bekom i razbjesni vas sve ovo kada se desi u posljednjim trenucima prelaznog roka. Trebalo je da uradimo ovaj posao bolje", rekao je Koku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC