• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kome klupa Italije? Anćeloti, Ranijeri, Konte...

Autor mondo.rs

Funkcioner Fudbalskog saveza Italije Roberto Fabricini naveo je da to pitanje još nije rešeno, ali se zna da je Roberto Manćini van trke za mesto selektora

Italijani još nisu imenovali naslednika Đanpjera Venture koji je dobio otkaz zbog debakla u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji, a na listi kandidata nalaze se trojica domaćih stručnjaka.

"Roberto Manćini je bio u Rimu i nismo ga kontaktirali, a izgleda da Antonio Konte želi ponovo klupu nacionalnog tima. Kod Karla Anćelotija je situacija otvorena, kao i kod Klaudija Ranijerija", rekao je Roberto Fabricini, čovek koji je privremeno na čelu Saveza posle odlaska Karla Tavekija.

Spekuliše se da je najbliži tom mestu Antonio Konte, koji već ima iskustvo vođenja nacionalnog tima. On je predvodio Italiju u periodu od 2014. do 2016, a potom je nakon elimininacije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva od Nemačke na penale preuzeo Čelsi, prema ranijem dogovoru.

Sada se nalazi pod velikim pritiskom u londonskom klubu, često je javno kritikovao transfer politiku i izražavao nezadovoljstvo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC