• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boaći je optimista: Eto mene brzo...

Autor mondo.rs

"Mogu da im kažem da je moje tijelo ovdje u Beogradu, ali duhom sam uz njih u Antaliji", poručuje golgeter Zvezde koji se u Srbiji oporavlja od povrede na pripremama.

 Ričmond BOaći - Vraćam se na teren za 10 dana Izvor: MN PRESS

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je danas da vjeruje da će za deset dana ponovo biti na terenu i zahvalio navijačima na porukama podrške koje su mu slali nakon što se povrijedio.

Napadač Zvezde povrijedio se u srijedu tokom prijateljske utakmice protiv Sileksa, a danas je doputovao u Beograd kako bi se što prije i što bolje oporavio i spremio za nastavak sezone.

Na terapijama kod doktorke Marijane

Zvezdinog napadača će za utakmicu protiv CSKA pokušati da osposobi sada već čuvena doktorka Marijana Kovačević, poznata po liječenju nekih od najboljih svjetskih fudbalera. Boaći će imati nekoliko terapija kako bi se što prije oporavio.

"Sutra me čeka dodatno snimanje noge kako bi imao što bolje informacije pred prvu terapiju koju imam zakazano odmah nakon toga. Vjerujem da ću već za 10 dana biti spreman na terenu", rekao je Boaći, objavljeno je na sajtu kluba.

Od trenutka kada je napustio meč protiv Sileksa, Boaćiju su stizale poruke podrške sa željama za što brži oporavak.

"Naši navijači su uvijek nevjerovatni. Ta ljubav koju mi pružaju od dana kada sam došao u klub je sjajna. Hvala im na svim porukama i poručujem im da ću se vratiti vrlo brzo, eto mene uskoro na terenu", rekao je Boaći.


Njegove saigrače očekuje još nekoliko dana priprema u Antaliji i dva kontrolna meča koja će morati da odigraju bez njega.

"I oni su bili jako dobri prema meni kad sam se povrijedio. Mogu da im kažem da je moje tijelo ovdje u Beogradu, ali duhom sam uz njih u Antaliji. Želim da daju sve od sebe u narednim danima i da se što bolje spreme za utakmice koje nas očekuju. Kada se vrate ja ću ih sačekati oporavljen i zajedno ćemo ići u nove mečeve koji slijede", naveo je Boaći.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC