• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Promašaj sezone Sterlinga, Barnli kaznio Siti!

Autor mondo.rs

Sasvim zaslužen bod za ekipu Šona Dajša koja je napala Mančester siti.

Mnogo puta ove sezone Rahim Sterling je bio heroj Sitija!

Ne i ovog popodneva na "Turf muru" gde je u 71. minutu dobio pas Kajla Vokera na pet metara i promašio prazan gol. Da je Englez postigao pogodak "građani" bi otišli na 2:0 protiv upornog Barnlija, ali kao da je to bio "vjetar u leđa" igračima Šona Dajša.

Deset minuta kasnije - Gudmudson je pobegao odbrani i "poentirao" u mrežu Edersona za izjednačenje i tek treći remi Mančester sitija ove sezone.

Gvardiola vjerovatno neće biti nezadovoljan ovim rezultatom zbog velike "zalihe" u odnosu na Junajted (+16) i Čelsi (+19) koji imaju meč manje, ali i zbog toga što za ovaj meč nije imao dovoljan broj fudbalera u sastavu.

BARNLI - MANČESTER SITI 1:1 (0:1)

Ako se u sastavu Pepa Gvardiole može tražiti igrač koji je igrao "ispod očekivanja" onda je to svakako Danilo koji je za više od 20 miliona funti stigao iz Reala, ali je i on ovog popodneva odigrao dobar meč i bio zaslužan za vođstvo.



Brazilac je zaigrao na poziciji lijevog beka da bi nakon jednog kornera s desne strane dobio loptu na ivici kaznenog, raspalio desnom - i postigao strašan gol.

Dugo se nudio Bernardu Silvi, pošto je Barnli odlučio da "pusti" Danila, ali su domaći zažalili čim je "izleteo" projektil iz noge Brazilca...

Napao je Barnli i želio remi, imao veliku šansu preko Bena Mija u prvom poluvremenu i Arona Lenona tridesetak sekundi prije promašaja Rahima Sterlinga, ali im se to "vratilo" u finišu.

Met Loton je centrirao sa velike udaljenosti, Kajl Voker je "zaspao", a Johan Gudmudson mu se ušunjao iza leđa i nogom smjestio u mrežu fenomenalnog Edersona koji je prije toga imao nekoliko veoma dobrih odbrana.

PREMIJER LIGA 26. KOLO:


Barnli - Mančester siti 1:1 (0:1)
/Gudmudson 81 - Danilo 22/

Bornmut - Stouk (16.00)
Brajton - Vest Hem
Lester - Svonsi
Junajted - Hadersfild
VBA - Sautempton
Arsenal - Everton (18.30)

subota

Kristal Palas - Njukasl (15.15)
Liverpul - Totenhem (17.30)

ponedeljak

Votford - Čelsi (21.00)

TABELA: Siti (+1) 69, Mančester junajted 53, Liverpul 50, Čelsi 50, Totenhem 48, Arsenal 42, Barnli (+1) 36, Lester 34, Everton 31, Bornmut 28, Votford 27, Vest Hem 27, Kristal Palas 26, Njukasl 24, Brajton 24, Stouk 24, Hadersfild 24, Sautempton 23, Svonsi 23, Vest Brom 20.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC