• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Moron se pojavio niodkud i pogodio dva puta

Autor mondo.rs

Kike Setijen pronašao je u "B" timu Betisa igrača koji je već u prvom nastupu u Primeri rešio meč sa dva gola.

Malo poznati Lorenco Moron odigrao je večeras prve takmičarske minute u Primeri nakon što je postigao 16 golova na 12 mečeva za Betis "B" i rešio zanimljivu utakmicu 22. kola na punom "Benito Viljamarinu".

Oba puta na asistencije Fabijana Ruiza, a nakon što je italijanski veteran Daniele Bonera dobio direktan crveni karton za pogibeljan start u 31. minutu, ovaj 23-godišnji napadač kojim je Kike Setijen iznenadio kolegu Havijera Kaljehu na nezaboravan način predstavio se navijačima zeleno-belih:

Betis - Viljareal 2:1 (1:0).

Moron je u nadoknadi prvog dela utakmice doveo Andalužane do zasluženog vođstva, nakon čega je ista kombinacija u 65. minutu izigrala brojčano inferiornu odbranu "Žute podmornice" i drugim "torpedom" koji je završio u meti potopila bolje plasiranog rivala.



Kaljeha je u 31. minutu ostao bez isključenog Bonere, pet minuta kasnije morao da zameni povređenog Alvara Gonzalesa, ali bi posle svega mogao da bude zadovoljan zbog načina na koji se njegov tim danas borio jer je i sa desetoricom, na dva gola zaostatka, Viljareal igrao kao da u svakom trenutku može da stigne do pobede.

Ofanzivni pristup samo se donekle isplatio gostima, koji su u 80. minutu smanjili na gol zaostatka pogotkom Karlosa Bake sa bele tačke.

Do isteka meča kojem je prethodio brodolom Betisovog najvećeg rivala, Sevilje, nije više bilo šansi iz kojih bi Antonio Adan i Serhio Asenjo mogli da budu savladani.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC