• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obamejang stigao, het-trikovi Ramzija i Mhitarjana

Autor mondo.rs

Fantastična predstava Arsenala na debiju Pjera-Emerika Obamejanga. Koliko je teško bilo Teu Volkotu možemo da zamislimo.

U poslednjoj utakmici pred kraj januarskog prelaznog roka Arsenal je izgubio od Svonsija u Velsu 3:1 (1:1) i prikazao igru koje bi Arsen Venger morao da se stidi.

U prvoj utakmici po završetku januarskog prelaznog roka Arsenal je deklasirao Everton u Londonu 5:1 (4:0) i prikazao izgu zbog koje bi Arsen Venger morao da bude ponosan.

Semafor:

1:0 - Ramzi 6

2:0 - Košelni 14

3:0 - Ramzi 19

4:0 - Obamejang 37

4:1 - Kalvert-Luin 64

5:1 - Ramzi 74

Šta će biti konačan ishod ove fudbalske verzije predstave "Doktor Džekil i gospodin Hajd" saznaćemo na kraju sezone, ali jedno je sigurno - izlazak na teren Pjera-Emerika Obamejanga i Henrika Mhitarjana, drugara iz zajedničkih dana u Dortmundu, itekako je prijao poljuljanim "tobdžijama".

Ove subote uveče itekako je bilo baruta u njihovim nogama - Aron Ramzi ostvario je het-trik kada su golovi, a Mhitarjan het-trik kada su asistencije u pitanju za novu pobedu Vengerovog tima nad raznim sastavima koje je Everton dovodio na "Emirejts" uglavnom sa istim ciljem - da se sačuva ko zna!

Odbrana inače hvaljenog Sema Alardajsa, u kojoj je debitovao pozajmljeni "građanin" Elakim Mangala, delovala je poput grupe građana pred nešto manje od 60.000 navijača koji su oduševljeni otišli kućama uvereni da je klub konačno "ubo" sa pojačanjima i da će ekipa izgledati moćno sada kada je odrađena ad-hok "generalka" izazvana odlascima Aleksisa Sančeza u Mančester junajted, Olivijea Žirua u Čelsi i Tija Volkota u Everton.

Upravo je Volkotu bilo najteže da sluša pesmu navijača Arsenala svega desetak dana nakon što je napustio klub u kojem je proveo 12 godina i, u međuvremenu, postigao dva gola za pobedu "karamela" nad Lesterom.

Nakon što je Ramzi "otvorio" goste iz Liverpula u 6. minutu čak ni remi nije bio realan scenario za Volkota i drugove, koji su doživeli treći uzastopni poraz od Vengerovog tima, a šesti u nizu u Londonu.

Dan u Premijer ligi počeo je remijem Mančester sitija uz promašaj sezone Rahima Sterlinga, a nastavljen serijom rezultata koji su polovinu lige doveli u situaciju da se bori za opstanak.

Uskoro opširnije…


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC