• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odluka UEFA je zvanična, valjda i poslednja

Autor mondo.rs

Na fudbalerima je sada da pokušaju da izbace favorita, a na delu navijača da pokuša da poštedi klub pojavljivanja na zloslutnoj web adresi.

Najavljeno u petak na našem portalu, potvrđeno ovog ponedeljka ujutru u izjavi Zvezdana Terzića, a zaokruženo saopštenjem na sajtu UEFA.

Na istoj stranici na kojoj je 5. januara ove godine objavljena odluka koja je šokirala i navijače i čelnike i trenere i fudbalere crveno-belih, ravno mesec dana kasnije saopštena je i preinačena odluka: Crvena zvezda će dočekati CSKA iz Moskve sa navijačima, ali će prvi naredni njihov prestup tokom naredne dve godine značiti automatsku suspenziju stadiona!

/O CENAMA ULAZNICA.../

U šturom saopštenju navodi se da je Apelaciona komisija UEFA zasedala 1. ferbuara povodom žalbe koju je uložio FK Crvena zvezda i koja je usvojena tako da kazna sada glasi - jedna utakmica iza zatvorenih vrata, uslovno u periodu od dve godine.

Pored toga, potvrđeno je i saznanje našeg portala da će umesto 50, klub iz Ljutice Bogdana 1a morati da plati kaznu od 30 hiljada evra.

Sada je na fudbalerima da uz podršku punih tribina pokušaju da eliminišu favorita u dvomeču šesnaestine finala Lige Evrope, a na navijačima (tačnije, delu navijača) da pokušaju da poštede klub pojavljivanja na ovoj web adresi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC