• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Funkcioneri Zvezde još mesec dana u pritvoru

Dragan Džajić, Vladimir Cvetković i Miloš Marinković sada mogu da ostanu u pritvoru do 5. maja, odlučilo Veće okružnog suda u Beogradu.

 Funkcioneri Zvezde još mesec dana u pritvoru Izvor: MONDO

Veće Okružnog suda u Beogradu produžilo je u petak pritvor trojici bivših funkcionera Fudbalskog kluba Crvena zvezda, okrivljenih za finansijske malverzacije u poslovanju kluba, saopšteno je iz tog suda.

Pritvor za Dragana Džajića, Vladimira Cvetkovića i Miloša Marinkovića, po najnovijem rešenju Okružnog suda, može trajati do 5. maja.

Veće Okružnog suda zaključilo je da je pritvor neophodan kako bi se sprečio uticaj optuženih na svedoke koji još nisu saslušani.

Krivično vanraspravno veće odbilo je kao neosnovanu žalbu branioca Dragana Džajića protiv rešenja o proširenju istrage, jer iz iskaza okrivljenih i priložene dokumentacije proizilazi sumnja da su okrivljeni izvršili krivično delo koje im se stavlja na teret.

Džajić, Cvetković i Marinković uhapšeni su 5. februara zbog sumnje da su "zloupotrebili službeni položaj" i prisvojili više miliona evra prilikom transfera Gorana Drulića u špansku Saragosu, a istraga je kasnije proširena i na transfer Zorana Njeguša u Atletiko iz Madrida.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC