• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mega trampa, Ronaldinjo za Adrijana?

Milan je čuo šta se sprema, pa je brže bolje poslao ponudu za Ronaldinja u iznosu od 20.300.000 evra...

 Mega trampa, Ronaldinjo za Adrijana? Izvor: MONDO

Čuli su da Barselona i Inter planiraju da zamene svoje Brazilce, Ronaldinja i Adrijana.

Naravno, sve su to i dalje samo novinarske "patke" iz Španije i Italije, ali je izjava Adrijana nešto što povećava mogućnost da se "dil" između Intera i Barselone ostvari.

"Bilo bi sjajno igrati za klub kao što je Barselona. Znam da su moje igre u Sao Paolu razlog zbog kojeg su poželeli da me dobiju. Uživam u fudbalu ovde u Brazilu, srećam sam i želim da tako i ostane kada se u julu vratim u Evropu i zaigram za neki veliki klub", optimista je Adrijano "Imperator", koji se nalazi na pozajmici iz Intera.

Po svemu sudeći, u Interu ga ne žele nazad, već planiraju da na njemu sagrade dogovor sa Barselonom, kako bi "nasamarili" Milan i Silvija Berluskonija. Predsednik "neroazura" Masimo Morati spreman je i da doplati koliko treba da bi Katalonci bili zadovoljni i da ne bi razmatrali ponudu Milana.

A, "rosoneri", svesni da se posle povrede Ronaldinja i najave da je to njegov kraj u Barseloni, u trku uključio Inter, Juventus i Čelsi, poslali su ponudu sedam i po miliona evra veću od cene za koju bi sam Ronaldinjo mogao da otkupi svoj ugovor i pređe gde god želi.

Po pravilniku FIFA o transferima, igrač koji je stariji od 28 godina, a u jednom klubu je proveo duže od tri sezone, može sam da plati visinu zagarantovanih zarada do isteka ugovora, što u Ronijevom slučaju iznosi 12,7 miliona evra. Naravno, taj novac bi samo fiktivno platio Ronaldinjo, a bio bi "ispeglan" novim ugovorom sa klubom koji bi ga angažovao.

Milanezi žele da navedu čelnike Barselone da prihvate ponudu, kako bi preduhitrili moguć rasplet po kojem bi "desetka" otišla za znatno manju sumu. Ako prihvate ponudu Milana, dobiće novac. Ako sačekaju dogovor sa Interom dobiće manje novca i Adrijana.

Šta na to imaju da kažu Čelsi i Juventus?

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC