• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kako je nama promakao Mitar?!"

Autor mondo.rs

Trener i napadač Fulama Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović nominovani za najbolje u martu. Navijači Lidsa: "Zašto mi nismo doveli Mitra iz Njukasla kad nam je bio potreban napadač?!". Jokanović: "Mitar je važan za nas".

 Aleksandar mitrović Fulam Lids Njukasl Izvor: MONDO/MN Press

Da li je Rafael Benitez pogrešio ili bolje reći da li se ogrešio o Aleksandra Mitrovića, ne dajući mu šansu koju je zasluživao u Njukaslu?

Mnogi navijači Njukasla (i ne samo oni) smatraju da jeste. Nakon pobede Fulama nad Lidsom (2:0) kojoj je značajno doprineo i srpski napadač (postigao gol), navijači Lidsa su "zaposeli" društvene mreže, pitajući se, u neverici, kako je upravi njihovog kluba promakao takav napadač kada je zimus bila potraga za navalnim fudbalerom.


"Mitar" je postao glavna figura, ne samo londonskog kluba sa Krejven kotidža, već i Čempionšipa (druga liga), a hvali ga i trener Slaviša Jokanović.

"Mnogo puta do sada sam ponovio - Mitrović je izuzetno pojačanje za nas, daje golove, ali ne samo što učestvuje tako, već i doprinosi u ofanzivnim i defanzivnim zadacima. Uradio je odličan posao do sada. Jak je, ume da zadrži loptu, a najvažnijeod svega je to što daje golove. Nadam se da će nastaviti u ovom ritmu", rekao je Jokanović engleskim medijima.

"Mitro's on fire", pesmica koju su skovali navijači Njukasla, sada se peva na Krejven kotidžu. Mitrović jeodigrao 12 utakmica za Fulam i postigao osam golova.

Dobre igre Mitrovića i golgeterska forma, ali i to što Fulam pod Jokanovićem, zaista, igra dobro, doprinele su da obojica budu nominovani u kategorijama za trenera i igrača meseca marta.

Konkurencija Jokanoviću su Nil Vornok, Nil Heris i Nunjo  Espirito Santo. Mitrović je u konkurenciji za napadača meseca marta sa Patrikom Bamfordom, Šonom Megvajerom i Šonom Hačinsonom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC