• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal pao, Njukasl prebrinuo!

Autor mondo.rs

Ekipa Rafe Beniteza definitivno neće razmišljati o borbi za opstanak u završnici sezone. Prioritet "tobdžija" do kraja je jasan.

Iako će do kraja sezone odigrati još pet utakmica, definitivno se može reći da će Njukasl igrati Premijer ligu i sledeće sezone.

Ekipa Rafe Beniteza ostvarila je u nedelju i četvrtu uzastopnu pobedu i preokretom protiv Arsenala napravila odlučujući korak ka opstanku.

"Tobdžije" jesu povele udarcem Aleksandra Lakazeta u 14. minutu na asistenciju Pjera Emerika Obamejanga, ali je na isteku pola sata igre Ajoze Perez izjednačio, a potom u 68. minutu i namestio Metu Ričiju gol za konačnih:

NJUKASL - ARSENAL 2:1 (1:1)

Dok se u Njukaslu spremaju za miran finiš sezone, očekivano je da su u Arsenalu potpuno fokusirani na polufinalne utakmice Lige Evrope protiv Atletiko Madrida (26. april i 3. maj), jer u tom takmičenju imaju šansu da se vrate u Ligu šampiona, koju su u prvenstvu odavno ispustili.

Štaviše, Arsenal posle ovog poraza ima samo dva boda više od sedmoplasiranog Barnlija.

Venger je zato i očekivano odmorio Danija Velbeka, heroja prolaska u polufinale Lige Evrope i prvi put stavio u početnu postavu tinejdžera Džoa Viloka (18). Francuz takođe nije koristio ni Arona Remzija, koji je u četvrtak postigao drugi gol u Moskvi, protiv CSKA.

"Tobdžije" su, dakle, potpuno usmerene ka međunarodnom takmičenju, mada će u narednim nedeljama ipak morati da obrate pažnju i na domaće prvenstvo, jer ih odmah posle gostovanja Atletiku očekuje i gostovanje Junajtedu u Mančesteru.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC