• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra ošamario čoveka sa leđa, jer ga je - zgazio!

Autor mondo.rs

Posle prvih golova stiglo je i prvo Ibrahimovićevo isključenje u MLS, posle kojeg će ga sačekati verovatno oštra kazna.

Nije prošlo mnogo do trenutka kada su se Amerikanci, nakon neospornog fudbalskog umeća i neizostavnih samouverenih izjava, uverili i koliko je prgav Zlatan Ibrahimović.

Ovaj 36-godišnji Šveđanin balkanske krvi opalio je prethodne noći šamar i to s leđa fudbaleru Montreal Impakta samo zbog toga što mu je nehotice stao na stopalo.

Zbunjeni Majkl Petraso uhvatio se za lice i pao na travu, shvativši šta je uradio i Ibra je pokušao na isti način da "omekša" sudiju Ismaila Elfata, međutim to je bilo nemoguće jer je arbitar na raspolaganju imao VAR tehnologiju uz koju je mogao jasno da vidi šta se dogodilo i jasno da pokaže veteranu put u svlačionicu već u 40. minutu.

Zlatan
Izvor: YouTube



Sa igračem manje, Los Anđeles Galaksi se grčevito branio i uspeo iz jedne akcije u 75. minutu da postige gol preko Ole Kamare za konačnih 0:1 i prekid loše serije rezultata nakon čega se ekipa zadržala na skoru 4-6-1.

El-Ej će bez Ibrahimovića igrati "Kalifornijski klasiko" sa San Hoze Kvejksom za vikend, mada je za očekivati da MLS i oštrije kazni Ibrahimovića za prvi crveni karton od januarskog transfera iz Mančester junajteda.

Ibra je na debiju postigao dva spektakularna gola i kreirao preokret za pobedu od 4:3 nad gradskim rivalom LAFC, ali je od tada samo još jednom zatresao mrežu i tri puta asistirao.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC