• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ramos: Maradona je svetlosnim godinama iza Mesija

Autor mondo.rs

Španski reprezentativac Serhio Ramos uzvratio legendarnom Maradoni. Kempes: "Glupo je porediti Maradonu i Mesija - Mesi nije osvojio titulu prvaka sveta". Podsetnik - Maradona je izvukao upravo Hrvatsku na žrebu u Moskvi.

Dijego Maradona je iz lože gledao kako Hrvati rastavljaju argentinski tim sa Lionelom Mesijem, na sitne deliće.

Pre utakmice bio je vedar, raspoložen, skakao je, pevao, komunicirao sa navijačima. Tokom meča smrknut, a kada je video kako Luka Modrić, Ivan Rakitić i ostatak demoliraju Argentinu, samo je utonuo u udobno sedište u loži. 

Što ti je sudbina!

Upravo je Maradona 1. decembra 2017. godine u Moskvi, prilikom izvlačenja grupa za Mundijal, izvukao kuglicu sa imenom Hrvatska i smestio je baš u grupu u kojoj je njegova Argentina.

Kad bi samo mogao da vrati vreme...

Posle meča je priznao da je Hrvatska bila mnogo bolja i zažalio što Luka Modrić nije rođen u Argentini.

"Modrić je bio savršen. U ovakvim danima poželiš da su takvi igrači Argentinci. Naši lideri danas nisu lideri. Mesi nema takve karakteristike", rekao je Maradona.

Upravo je to jedna od tema kojom se bavi fudbalski svet - da li Mesi može da pomuti Maradoninu slavu?

Ako pitate legendarnog argentinskog napadača Marija Kempesa takvo poređenje je neumesno i pogrešno.

"Glupo je o tome i pričati. Mesi je dobar, ali nikada nije osvojio svetsko prvenstvo. Ja sam osvojio titulu prvaka sveta 1978. godine, Maradona 1986. u Meksiku, a Mesi to tek treba da uradi. Sa ovakvim timom - teško", rekao je Kempes.

Nastavio je:

"Današnja Argentina ima samo Plan A. Plan B i Plan C ne postoje. A Plan A je daj loptu Mesiju i pomoli se Bogu da će on nešto da uradi. Ali, ako on nije na nivou, ne postoji druga ideja. U ovom timu Argentine vidim mnogo Mesijevih prijatelja, ali ne i Mesijevih saigrača".

Mesi - "vanzemaljac" prizemljen

U izjavi argentinskim novinarima, Maradona je takođe primetio da nema sa kim da igra.

"U moje vreme, ako mi ne bi išlo na terenu, imao sam Horhea Valdana i Horhea Buručagu koji bi mi bili leđa, koji bi poneli teret. Mesi nema nikog. On je usamljen", smatra Maradona.


Međutim, ima i onih koji prednost daju Mesiju u odnosu na Maradonu. Jedan od njih je fudbaler Real Madrida i španske reprezentacije Serhio Ramos, kojeg je, očigledno, "žacnulo" to što je Maradona ranije izjavio da je najbolji odbrambeni igrač Urugvajac Dijego Godin, iako Ramos ima mnogo više pažnje u medijima.

Ovo je odgovor Ramosa:

"Maradona je sjajan, poštujem ga i ne bih da komentarišem tu njegovu izjavu. Ali, ako mene pitate, Maradona je svetlosnim godinama iza najboljeg igrača Argentine svih vremena. A to je Mesi".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC