• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mitrogol" je Fulamov, stvarno!

Autor mondo.rs

Aleksandar Mitrović ostaće na "Krejven kotidžu", ali ne više kao pozajmljen igrač Njukasla u koji je 2015. stigao za 18,5 miliona evra.

Sada je Fulamov, stvarno!

Centarfor reprezentacije Srbije, Aleksandar Mitrović (23), ostaće u redovima "kotidžersa" i naredne sezone u Premijer ligi, ali ne više kao pozajmljen fudbaler iz Njukasl junajteda.

Klub za koji je prošlog proleća na putu ka povratku u Premijer ligu postigao 12 golova na 20 nastupa i klub u kom je za dve i po sezone zatresao mrežu 17 puta na 72 meča, konačno su se dogovorili oko visine obeštećenja, tako da će "Mitrogol" u sezoni 2018/19 nastupati na "Krejven kotidžu" zvanično kao član kluba.

Za njegove usluge, Fulam je prema saznanjima "Sky Sporta" morao da odvoji oko 22 miliona evra, tako da su "svrake" odlično zaradile na igraču kog je menadžer Rafael Benitez držao ili na klupi ili na tribinama tvrdeći da se ne uklapa u njegov koncept igre i da s njim na terenu ne može da sprovede u svoje zamisli.

Ispostavilo se, međutim, da je bivši napadač Partizana i Anderlehta za polusezonu pod vođstvom našeg menadžera Slaviše Jokanovića postigao četiri gola više nego za sezonu i po pod Benitezom.


Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC