• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovetić: Drugari iz Srbije sad ne zovu...

Autor mondo.rs

Kapiten reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić se oporavio i igraće protiv Srbije. Prednost Crne Gore: "Navijači, zajedništvo, atmosfera. Nikome nije lako da igra ovde".

 Jovetić: Drugari iz Srbije sad ne zovu... Izvor: MONDO

Stevan Jovetić je spreman za derbi protiv Srbije!

Napadač Monaka je odigrao desetak minuta prethodnog vikenda u porazu Monaka od Rena (1:2), a ta vest je razvukla osmeh na lice navijačima Crne Gore.

Popularni "Jo-Jo" ili "Pujo" će sa kapitenskom trakom oko ruke povesti "skolove" u ćetvrtak uveče protiv "orlova" u 3. kolu grupe 4 Lige C Lige nacija (četvrtak, 20.45).

"Dugo vremena čekamo utakmicu sa Srbijom, nadam se da ćemo da se predstavimo u pravom svetlu", rekao je Jovetić, koji je propustio uvodne dve utakmice u Ligi nacija protiv Rumunije (0:0) i Litvanije (2:0).

"Sada sam spreman. Bio sam na raspolaganju Monaku na poslednjoj utakmici, trenirao sam normalno", raportirao je "Joveta" o svom zdravstvenom stanju.

Jovetić je fudbalski, praktično, odrastao u Beogradu, a sada će da igra protiv "orlova", a sa pojedinima je bio i saigrač u Partizanu, poput Antonija Rukavine:

"Imam dosta drugova tamo, biće malo neobično. Ali, biće spektakl. Na nama svima je da uživamo", rekao je 28-godišnji Podgoričanin, koji izuzetno poštuje četu Mladena Krstajića.

"Srbija je odlična reprezentacija, ne bih nikoga izdvajao. Imaju sjajne individualce, ali na nama je da ih onemogućimo. Nikada nisam voleo da pričam o protivniku. Mislim da je uvek do nas".

Koliko će Crnoj Gori nedostajati Stefan Savić? I da li si se čuo sa Ademom Ljajićem (on je povređen i neće igrati u Podgorici), Antoniom Rukavinom i ostalima sa kojima si prijatelj i sa kojima si igrao zajedno kroz karijeru?

"Krivo mi je što Stefan neće da igra, zato ćemo da igramo za njega. Čuli smo se, nedostajaće nam mnogo", rekao je Jovetić i potom se osvrnuo na pitanje o drugovima iz komšijskog tabora.

"Čuli smo se ranije, pričali o utakmici, ali kako se utakmica približava niko se ne javlja. Možda se jave posle", sa osmjehom na licu je poručio Stevan.

Tabela grupe 4 nakon dva odigrana kola izgleda ovako: Crna Gora četiri boda, Srbija četiri boda, Rumunija dva boda, Litvanija nula bodova. A u 3. Kolu pored naše utakmice, Litvanija dočekuje Rumuniju.

"Nije odlučujući meč, jer posle meča sa Srbijom imamo još tri utakmice. Svaka prva je najbitnija, idemo stepenicu po stepenicu, pa ćemo da vidimo gde smo”, rekao je Jovetić, koji zna šta je prednost crnogorske selekcije u odnosu na rivala.

"Navijači, zajedništvo, atmosfera. Nikome nije lako da igra ovde".

Crna Gora - Srbija: "Bez politike, navijači obećali"

A što se tiče igračkog kadra - definitivno je da selektor Ljubiša Tumbaković neće moći da računa na Savića, dok će vezista Nikola Vukčević verovatno biti u konkurenciji za sastav.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC