• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ne opuštaju nas priče o Partizanovoj krizi"

Autor mondo.rs

Uzastopne pobjede motivisale su fudbalere Vojvodine uoči derbija protiv crno-bijelih.

 "Ne opuštaju nas priče o Partizanovoj krizi" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Superligaški meč kola biće predstojećeg vikenda odigran u Humskoj ulici, na stadionu Partizana, gdje će u nedjelju u 19 časova gostovati fudbaleri Vojvodine (TV Arena sport).

Crno-bijeli ulaze u taj meč uzdrmani serijom remija (Spartak, Napredak, Čukarički), dok je ekipa Dragomira Okuke u istom periodu osvojila tri boda više, jer je nakon poraza protiv Čuke (1:0), savladala Dinamo Vranje (2:0) i Radnik (1:0) i napravila dobar uvod u gostovanje timu Zorana Bate Mirkovića.

U najavi utakmice, ispred stručnog štaba Vojvodine javnosti se obratio pomoćni trener Radovan Krivokapić. On je istakao da će predstojeći meč biti najveći izazov od dolaska Okuke i njegovih saradnika.

"Iako mnogi pričaju da je Partizan u rezultatskoj krizi i da ne igra na nivou kluba, nas to ni u kom slučaju ne sme da zavara, niti smemo da pomislimo da možemo da se opustimo protiv takvog rivala, pogotovo zbog toga što ćemo igrati na njegovom terenu. Međutim, takođe imamo obavezu da cijenimo sebe i klub u kojem se nalazimo, kao i to da damo sve od sebe i pokušamo da ostvarimo jedan veliki rezultat. U Beograd idemo bez neke preterane euforije i sa maksimalnim oprezom, jer na to nas obavezuje položaj na tabeli. Poštujemo rivala i njegovu istoriju, ali želimo da se priča o nama, a do to tog cilja možemo doći samo sa maksimalnom odgovornošću", izjavio je on.

Kapiten "Stare dame" Nikola Antić odigrao je protiv Radnika 100. meč za Vošu i tim povodom dobio i simboličan poklon od kluba - uramljen dres.

"To je velika stvar i zbog toga sam izuzetno ponosan, jer nije lako nigde odigrati 100 zvaničnih utakmica, a pogotovo ne u velikom klubu kao što je Vojvodina. Što se tiče meča protiv Partizana, vezali smo tri pobjede i u Beograd nećemo ići sa bijelom zastavom, već da odigramo jednu dobru utakmicu i da na dobrom terenu pokažemo šta umijemo, pa šta nam Bog da", rekao je dugogodišnji bek Vojvodine.

PAROVI 15. KOLA:

u subotu

Proleter - Crvena zvezda 15.00 (Arena sport 1, sudija Miloš Đorđić)
Mladost - Čukarički 16.00 (Novica Anđelovski)
OFK Bačka - Radnički Niš 16.00 (Novak Simović)
Radnik - Dinamo 16.00 (Bojan Nikolić)

u nedjelju

Zemun - Napredak 13.00 (Danilo Jerinić)
Mačva - Voždovac 16.00 (Aleksandar Vasić)
Rad - Spartak 16.00 (Ilija Brdar)
Partizan - Vojvodina 19.00 (Arena sport 1, Danilo Grujić)

TABELA: Zvezda 40, Radnički 31, Partizan 27, Čukarički 26, Proleter 23, Napredak 22, Mladost 22, Vojvodina 21, Voždovac 15, Rad 14, Zemun 13, Bačka 13, Mačva 13, Radnik 12, Spartak 10, Dinamo 7.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC