• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rudar kaznio promašene 'zicere' i penal Borca"

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Poslije pune tri godine krajiški derbi između Rudara i banjalučkog Borca pripao Prijedorčanima u okviru 15. kola Prve lige Republike Srpske - 1:0 (0:0).

 Darko Vojvodić poslije Rudar Prijedor - Borac 1:0 Izvor: MONDO/Borac-Sport/Dragan Šutvić

"Zeleni-crni" iz Prijedora su osvojili sva tri boda u derbiju Krajine golom u 87. minutu kada je mrežu gostiju pogodio Mujo Mujagić, "kaznivši" sve promašaje Banjalučana u subotu na prijedorskom Gradskom stadionu.

POVEZANE VIJESTI

A bilo je poprilično šansi za Borac i to iz kategorije stopostotnih, kao i ona najbolja sa "bijele tačke" koju nije realizovao kapiten Saša Kajkut.

Borac, koji je slavio na posljednjih čak šest krajiških derbija, uprkos današnjem porazu ostao na liderskoj poziciji na tabeli, ali sa samo bodom više u odnosu na drugoplasiranu Slogu iz Gornjeg Crnjelova, koja je deklasirali banjalučki Željezničar Sport Team (4:0).

Za razliku od prethodnog neuspjeha i eliminacije iz Kupa RS od prnjavorskog Ljubića, trener crveno-plavih Darko Vojvodić nije bio previše ljut zbog poraza u Prijedoru iako je priznao našem portalu da ga svaki poraz jako boli.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

"Nisam nezadovoljan iako smo izgubili jer je pristup i igra bila puno bolja nego što je to bio slučaj u Prnjavoru. Promašili smo penal (Saša Kajkut), a potom i dvije stopostotone šanse kod 0:0 preko Demira Jakupovića i Miloša Žeravice. Nismo dali golove, pa smo bili kažnjeni jer smo željeli sva tri boda, dok je Rudar igrao potpuno defanzivno i taj pogodak što su dali bio je jedini udarac u okvir gola", rekao je Vojvodić u izjavi za MONDO.

Prema njegovim riječima, svaki poraz boli, a posebno u derbiju Krajine, ali je dodao i da je ovo bilo prvi put da crveno-plavi izgube u prvenstvu RS.

"Nije sramota izgubiti od Rudara u Prijedoru, ali imali smo svoje šanse, čak smo promašili i jedanaesterac i na kraju bili kažnjeni, kao što sam već rekao. Ove sezone smo pobjeđivali, a da možda i nismo zaslužili, danas smo bili dobri, ali ostali smo bez ijednog boda".

Vojvodić je na kraju dodao da se ekipa okreće posljednjem jesenjem kolu u kojem će dočekati Alfa Modriču, jedinu ekipu koju ove sezone Borac još nije pobijedio.

"Idemo dalje, naš cilj je da budemo prvi i nadam se da ćemo u posljednjoj utakmici zabilježiti pobjedu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC