• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi i Ronaldo dolaze na Superklasiko, sedeće zajedno

Autor mondo.rs

Dvojica najboljih fudbalera današnjice gledaće uživo revanš finala južnoameričkog Kopa Libertadores između velikih argentinskih rivala - River Plate i Boke Juniors.

Argentinska sapunica "Superklasiko u finalu Kopa Libertadores" dobila je nove aktere - Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Dvojica najboljih fudbalera današnjice, po saznanjima uglednog lista "AS", uživo će u nedelju gledati najveći argentinski derbi koji je iz bezbednosnih razloga preseljen u Madrid, a španski mediji trenutno se bave time gde će sedeti.

Navodno, kada je čuo da pomenuti asovi žele da dođu na Santjago Bernabeu, predsednik Real Madrida - Florentino Perez - odlučio je da ih smesti u glavnu ložu, u kojoj će biti i najbitniji funkcioneri Fudbalskog saveza Španije (RFEF) i Fudbalske federacije Južne Amerike (CONMEBOL), tako da će dvojica velikih rivala na terenu, utakmicu gledati u zajedničkom društvu.

Ibanjez za MONDO o Superklasiku: J***ga, što nisam tamo


"AS", takođe, piše da je Ronaldo o želji da uživo gleda utakmicu obavestio ljude iz svog bivšeg kluba, dok je Mesi kontaktirao španski Savez, koji je od CONMEBOLA-a dobio određeni broj ulaznica namenjen fudbalerima i trenerima u Primeri.

Duel između River Plate i Boke Juniors igra se u nedelju od 20.30 na stadionu Santjago Bernabeu, a kao što je uveliko poznato, iz Argentine je premešten posle nereda koji su se dogodili pre 10 dana kada je na putu ka stadionu napadnut autobus u kom su bili igrači Boke.

Prva utakmica završena je remijem 2:2.

Ronaldov Juventus u petak igra protiv Intera kod kuće, dok će se Barselona u subotu sastati sa gradskim rivalom Espanjolom, tako da Ronaldo i Mesi imaju dovoljno vremena da u nedelju uživaju u Madridu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC