• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona ima unutrašnje krvarenje, pušten iz bolnice

Autor mondo.rs

Slavni fudbaler je noć proveo u bolnici, gde su lekari pratili situaciju s njegovim zdravljem. Slučajno mu otkriveno krvarenje u stomaku.

 Dijego-Maradona-bolnica-krvarenje. Izvor: Promo/Konami

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena, Dijego Armando Maradona, trebalo bi da bude operisan, jer su mu lekari tokom rutinskog pregleda ustanovili unutrašnje krvarenje u stomaku.

Maradona, koji će u oktobru napuniti 59 godine, doživeo je šok kada je otišao na pregled, a lekari mu saopštili da ga moraju zadržati u bolnici kako bi pratili razvoj situacije. Ipak, kako su javili mediji, jutros je pušten iz bolnice. 

Bivša argentinska fudbalska zvezda podvrgnuta je gastroskopiji u klinici Olivos u Visente Lopezu, predgrađu Buenos Airesa. Uz njega su sve vreme bila deca Janina, Jana i Dijego Junior.

Maradona je trenutno glavni trener meksičkog drugoligaša Doradosa. Dugo ga nije bilo u javnosti, što je bilo dovoljno da se mediji zapitaju šta se dešava slavnom fudbaleru. Dijego nije čak dolazio ni na treninge uoči nove sezone. Engleski tabloid "San" otkrio je razlog. Meksički klub je saopštio da će treninge voditi pomoćni trener, dok je Maradona na lečenju.

Za vreme Mundijala u Rusiji Maradona je završio u bolnici posle utakmice Argentine i Nigerije. Argentinac je i snimljen  u loži stadiona kako tetura zbog slabosti. Sumnjalo se da je preterao sa konzumiranjem opijata. 

Maradona je tokom karijere i nakon nje vodio buran život, koji su obeležile afere sa drogom i alkoholom.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC