• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Sa Ožegovićem i teniserima u Istanbul pa Antaliju

Autor mondo.rs

Zanimljivi saputnici u avionu za Tursku.

 Reprezentativci Srbije i fudbaleri Partizana u avionu Izvor: MONDO/J. Terzić

/Od novinara MONDA iz Antalije/

Reprezentativci Srbije u tenisu i fudbaler Partizana na privremenom radu u ruskom Arsenalu iz Tule, Ognjen Ožegović, bili su ove nedelje saputnici novinarima beogradskih redakcija koji su letom preko Istanbula doputovali u Antaliju da prate pripreme FK Crvena crvena.

Teniseri, predvođeni selektorom Nenadom Zimonjićem, "napustili" su nas u turskoj prestonici i zaputili se u Taškent, gde će 1. i 2. februara igrati protiv Uzbekistana, dok je napadač Arsenala nastavio sa nama do kraja.

"Ovo mi je drugi put da idem u Antaliju ove godine. Pauza u ruskom prvenstvu je do marta, tako da ekipe provode po mesec dana u Antaliji, s tim da na svakih desetak dana igrači dobiju par dana slobodno da odu kući. I svaki put se vraćamo u drugi hotel, jer je promena neophodna", ispričao nam je Ožegović u neformalnom razgovoru.

Tokom pripremnog perioda ruski klubovi odigraju osam-devet utakmica, a jednu od njih Arsenal će igrati protiv Voždovca - jedne od 14 srpskih ekipa koje se za prolećni nastavak sezone pripremaju u Turskoj.

Biće to prilika da Ožegović vidi neke dobro poznate face, a najavio je i dolazak na neku od Partizanovih prijateljskih utakmica.

"Videću još, ali verovatno ću doći kada budu igrali protiv Krila Sovjetov".



Ta utakmica je 6. februara u 15 časova. Pre toga crno-beli igraju 31. januara protiv Krakovije (15.00), 3. februara protiv Šahtjora, a rival će im biti još Mladost Doboj, 7. februara (15.00).

Crvena zvezda će za rivale u Antaliji imati nemačkog četvrtoligaša Vaker Nordhauzen (28. januar, 17.00), Austriju Beč (30. januar, 15.00), Ludogorec (2. februar, 15.00), Rabotnički (5. februar, 15.00) i Maribor (8. februar, 15.00).

Sve utakmice moći ćete da gledate u direktnim prenosima na TV Arena Sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC