• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benzema zaplesao u Barseloni

Autor mondo.rs

Odlična igra francuskog napadača na gostovanju Espanjolu, za razliku od njegovog sunarodnika Rafaela Varana.

Druga vezana pobeda za "kraljevski" klub u Primeri.

Karim Benzema
(31) odigrao je verovatno najbolji meč za Real Madrid ove sezone pošto je na gostovanju Espanjolu postigao dva gola, po jedan su dali Serhio Ramos i Garet Bejl, ali ni to nije bilo dovoljno da bi finiš utakmice ispratili potpuno mirno.

ESPANJOL- REAL MADRID 2:4 (1:3)
/Baptistao 25, Rosales 81 - Benzema 4, 45, Ramos 15, Bejl 67/

Pometnju je doneo Rafael Varan, koji ove sezone igra daleko ispod prošlosezonskog nivoa kada su ga mnogi "nominovali" za "Zlatnu loptu", pošto je u 72. minutu u kontri Espanjola napravio neoprezan faul i zaslužio direktan crveni karton, te svoje saigrače ostavio na cedilu da se u poslednjih dvadesetak minuta brane sa igračem manje.

Pošto je Načo već na poluvremenu zamenio "rovitog" Ramosa, jedino rešenje je bio Marselo i "pomeranje" Kazemira na štopera, što je značilo još tanju odbranu Reala.

Brazilac je "rekreativno" pratio akcije Espanjola i u više navrata je zaspao da izađe iz ofsajda, a jednu takvu njegovu reakciju iskoristio je Rosales u 81. minutu, doduše posle intervencije VAR tehnologije, ali više od toga domaćin nije mogao da uradi.

PRIMERA 21. KOLO: SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA!

Real je mogao mnogo ranije da "reši" meč, međutim saigrači su Benzemu "lišili" nekoliko upisanih asistencija, neverovatnim promašajima iz odličnih situacija.


Dobra vest za Santijaga Solarija su i sve bolje igre Vinisijusa Žuniora, koji je i na današnjem meču bio starter, odnosno povratak Gareta Bejla koji se vratio nakon povrede članka i postigao prvi gol posle mesec i po dana, tek peti ove sezone u Primeri.

Razlika u odnosu na Barselonu ostaje i dalje visokih 10 bodova...

ESPANJOL:
D. Lopez - Vila (od 64. Rosales), Ermoso, Marmol, H. Lopez - Baptistao (od 71. Pjati), Roka, Darder (od 75. Melendo), A. Lopez - Garsija i Iglesijas.

REAL MADRID: Kurtoa - Karvahal, Varan, Ramos (od 46. Načo), Regilon - Kazemiro, Modrić (od 76. Marselo), Kros - Vaskez, Vinisijus (od 64. Bejl) i Benzema.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC