• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Umesto Verdera - Arsenal: Prvi remi Voše

Autor mondo.rs

Dva puta su vodili izabranici Radovana Krivokapića, ali je tim iz Kijeva uspeo da remizira u Beleku.

 Umesto Verdera - Arsenal: Prvi remi Voše Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Rukovodstvo Vojvodine ugovorilo je za drugi "test" meč u Antaliji duel sa mladom ekipom Verdera, ali pošto su oni otkazali dolazak u Tursku - zamena je brzo pronađena.

Tako su fudbaleri Vojvodine u popodnevnom terminu u Beleku remizirali sa Arsenalom iz Kijeva (2:2), iako su dva puta u toku utakmice vodili, međutim - kako je to Radovan Krivokapić u osvrtu na meč rekao - "taktička greška ih je koštala pobede".

"Stara dama" je povela iz penala u ranoj fazi meča mreko Milana Đurića (5'), da bi Avagimjan izjednačio u 60. minutu utakmice.

Talentovani defanzivac Mladen Devetak, koji je čitavu jesen proveo na pozajmici u novosadskom Kabelu odlično igrajući uz levu aut-liniju, postigao je pogodak u 83. minutu za drugo vođstvo svoje ekipe, međutim Aleksejev na dva minuta pred kraj postavio konačan rezultat.

Kuriozitet je i da je Arsenal dobio crveni karton, ali je Radovan Krivokapić dao dopuštenje da rival utakmicu nastavi sa 11 igrača.

"Danas smo u utakmicu ušli bolje nego juče i sat vremena smo držali tempo onako kako treba, a mislim da nam protivnik za taj period čak nije uputio nijedan šut ka golu. Dva puta smo vodili i nažalost, drugi gol smo primili pred sam kraj utakmice i to posle lopte koja uopšte nije bila opasna po gol, ali eto, napravili smo taktičku grešku koja nas je koštala pobede. Ipak, greške su sastavni deo fudbala, a ovo je pripremni period i zato bolje da se dešavaju sada, nego kad počne prvenstvo", kazao je trener Vojvodine za zvanični sajt posle utakmice.

U odnosu na meč sa Zarjom nisu nastupili Rockov, Veselinović, Topić, Đuričin, Mesarović i Kone, dok sa ekipom u Beleku još uvek nije najbolji strelac Vinsent Eze koji ima problema sa vizom za Tursku tako da trenutno trenira sa mladom ekipom u Novom Sadu.

VOJVODINA: Simić (od 71. Toroman) - Stojković (od 57. Bjeković), Jeličić (od 57. Saničanin), Graovac (od 57. Devetak), Jakovljević (od 57. Lazarević) - Mitošević (od 57. Zlomislić), Milojević (od 57. Tegeltija) - Gojkov (od 46. Živković), Đurić (od 46. Gajić), Srećković (od 57. Nešković) - Zukić.

RASPORED UTAKMICA NA PRIPREMAMA:

19. januar: Vojvodina - Bačka (Srbija) 1:0
27. januar: Vojvodina - Zarja (Ukrajina) 2:1
28. januar: Vojvodina - Arsenal Kijev (Ukrajina) 2:2
31. januar: Vojvodina - Zaglembje (Poljska)
3. februar: Vojvodina - Jenisej (Rusija)
6. februar: Vojvodina - BATE Borisov (Belorusija)

Prolećni deo superligaške sezone počinje 15. februara. Raspored Vojvodine do plej-ofa i plej-auta je: Zvezda (G), Radnički (D), Voždovac (G), Spartak (D), Napredak (G), Čukarički (D), Dinamo (G), Radnik (G) i Partizan (D).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC