• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa Benitez (ne) ostaje u Njukaslu

Autor mondo.rs

Španski stručnjak posle lošeg prelaznog roka najavio mogućnost da napusti klupu Njukasla pre isteka ugovora na kraju sezone

Trener Njukasla Rafael Benitez rekao je da ne garantuje da će ostati u klubu do kraja sezone, preneli su britanski mediji.

Njukasl nije doveo nijednog igrača u zimskom prelaznom roku koji se završava u četvrtak.

Propali su transferi Želsona Martinša iz Atletiko Madrida, pošto je igrač želeo da pređe u Monako, dok zbog medicinskih razloga na pozajmicu na Sent Džejms Park nije došao ni fudbaler Lacija Džordan Lukaku.

Benites, čiji ugovor ističe na kraju sezone, rekao je da je klub i dalje aktivan u prelaznom roku, ali da nije siguran da li će neki igrač doći u Njukasl.

On je jasno poručio da ne može da garantuje da će ostati u klubu do kraja sezone,

"Ne, ne mogu ništa da garantujem. Mogu da garantujem da ću biti koncentrisan na posao i da ću svakog minuta davati maksimum", rekao je španski trener.

On je prošle nedelje rekao da bi aktivnost kluba u januarskom prelaznom roku mogla da ima uticaj na odluku da li će produžiti ugovor.

Upitan da li bi otišao iz kluba u četvrtak, ako ne dođu igrači koje je želeo, on je odgovorio: "Sačekaćemo do četvrtka i videćemo šta će se desiti".

"Nadam se da možemo da osvojimo tri boda protiv Mančester sitija, a tada će svi biti srećni. Došao sam i odlučio da ostanem u Čempionšipu pošto sam video potencijal kluba. Pokušaću da dam sve od sebe do poslednjeg minuta", rekao je Benitez.

Posle 23 kola u Premijer ligi Njukasl zauzima 17. mesto sa 21 bodom, dva više od Kardifa, koji je prvi ispod crte, u zoni ispadanja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC