• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njukasl konačno igrao fudbal...

Autor mondo.rs

Promena trenera nije dala nikakav pozitivan efekat po Hadersfild...

Za šest minuta do tri boda!

Salomon Rondon i Ajoze Perez su odličnim "otvaranjem" drugog poluvremena doneli pobedu Njukaslu protiv Hadersfilda (2:0) i tako "terijere" ostavile u ubedljivo najtežoj situaciji u ligi pred poslednjih 11 kola, pa će biti veliko iznenađenje ako izbegnu selidbu u drugi rang.

Hadersfild je i ovog puta bio loš na gostovanju, još od 20. minuta su se branili s igračem manje posle isključenja Tomija Smita (jedini karton za njih na meču), a Njukasl je ovoga puta bio taj koji je dominirao i napadao (30 šuteva, 12 u okvir gola), iako su nas tokom čitave sezone navikavali na ulogu ekipe koja se brani i retko prelazi pola terena.

Odličan period igre iskoristili su za golove u 46. i 52. minutu, a Hadersfild se odavno predao i nije pokazao nikakav napredak od promene trenera.

SVI REZULTATI, STRELCI I TABELA 27. KOLA PREMIJER LIGE!

Rukovodstvo kluba je pogodilo kada je dovelo Davida Vagnera koji ih je uveo u Premijer ligu, ali sa njegovim sunarodnikom Janom Sivertom, najmlađim u Premijer ligi, koji je do sada vodio samo Borusiju Dortmund II - su pogrešili.

S njim na klupi još nisu osvojili ni bod...

Kada smo kod mladih trenera, Bornmut talentovanog Edija Haua je imao šansu da slavi protiv Vulverhemptona u 85. minutu preko Džošue Kinga iz penala, ali je Norvežanin promašio i tako "odlučio" da susret bude završen rezultatom 1:1.

Prethodno je King bio precizan sa "bele tačke" u 14. minutu, na isti način je Raul Himenez poravnao u 83, ali nismo videli i treći gol na "najlakši način".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC