• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može Mesi, ali nema selfija i uklizavanja!

Autor mondo.rs

Bizarne klauzule prijateljske utakmice Argentine i Maroka... Za koju su Afrikanci dali pravo bogatstvo!

Prvi put od eliminacije od Francuske na prethodnom Svetskom prvenstvu - Lionel Mesi će ponovo obući plavo-beli dres reprezentacije Argentine.

Najbolji strelac u istoriji "gaučosa" tražio je vremena da razmisli posle neuspeha u Rusiji i brojnih uvreda koje je dobio na svoj račun, pošto nije samostalno mogao da "pogura" Argentinu ka boljim rezultatima na Mundijalu, a spekulisalo se da će se ponovo "penzionisati" iz državnog tima, što se na kraju ipak nije desilo...

Lionel Mesi će se naći na spisku Argentine za martovski FIFA "prozor" tokom kog će trener Lionel Skaloni isprobavati i neke nove igrače u prijateljskim utakmicama.

Prvo će na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu igrati protiv Venecuele (23. mart), dok je drugi susret izazvao više pažnje. U pitanju je dugo očekivano gostovanje u Maroku (26. mart), koji je već neko vreme pokušavao da organizuje susret sa Argentinom.

I MAROKO ŽELI DA ORGANIZUJE SVETSKO PRVENSTVO!

Ovo zadovoljstvo koštaće Fudbalski savez Maroka oko devet miliona evra, a u dogovoru dve selekcije ima i nekoliko bizarnih klauzula...

Kako je preneo arapski list "Al Akhbar", fudbaleri Maroka neće smeti da uklizavaju na Lionela Mesija, kako naravno ne bi došlo do povrede kapitena "gaučosa" i Barselone pred odlučujuće utakmice u Primeri i Ligi šampiona.

Videćemo kako će trener Erv Renar prihvatiti ove uslove i kako je uopšte moguće pripremati utakmicu u kojoj vam nije dozvoljeno da zaustavite najboljeg fudbalera rivala.

Pored ovoga, fudbaleri i navijači Maroka neće moći da prave "selfije" s Lionelom Mesijem pre i posle utakmice, kao što ni novinari neće imati priliku da intervjuišu najveću fudbalsku zvezdu pri ovom gostovanju.


U ugovoru stoji i da će Maroko platiti sve troškove dolaska Argentinaca iz Španije u ovu afričku zemlju, odnosno da ime hotela u kom će odsesti neće biti objavljeno u javnosti.

Jedini uslov koji je postavio Maroko, koji je "kupio" prijateljsku utakmicu s Argentinom što su učinile i mnoge druge države pre njih, jeste da Lionel Mesi mora da odigra makar 60 minuta u prijateljskoj utakmici, što ne bi trebalo da bude problem.

Ipak, čeka se potvrda da će meč biti odigran...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC