• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musemić: Volio bih da ostanem u Sarajevu

Autori mondo.ba Autori Fena

Husref Musemić, trener Sarajeva, još nije obavio razgovore s rukovodstvom osvajača "duple krune" u Bosni i Hercegovini o eventualnom produženju saradnje.

Musemić očekuje da će u narednom periodu sjesti s čelnicima kluba i razmotriti produženje saradnje ukoliko se interesi kluba poklope s njegovim.

"Nismo imali vremena da razgovaramo o tim stvarima. Volio bih ostati u Sarajevu, ali još uvijek nije bilo riječi o tome. Bitno je da znam u kom pravcu Sarajevo želi da ide u narednom periodu, a onda da vidimo da li ću ja ići tim putem s njima ili ne", izjavio je šef struke "bordo" tima. 

Naglašava da isto tako ne zna koga će zadržati od postojećeg igračkog kadra, ali da će u narednom periodu, nakon perioda slavlja i odmora, Sarajevo početi pripreme za izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona, gdje će pokušati ostvariti dobre rezultate.

"U sportu se uspjesi brzo zaboravljaju, stižu novi izazovi i utakmice. 'Dupla kruna' znači mnogo nama i navijačima. Drago nam je što smo ih obradovali i nadamo se da ćemo nastaviti tim putem", zaključio je Musemić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC