• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Borčevac" priželjkuje debi u "zmajićima"

Autor mondo.ba

Golman banjalučkog Borca Kenan Topolović već treći dan je na pripremama mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine (U-21) za prijateljsku utakmicu protiv Malte.

 Kenan Topolović, FK Borac priželjkuje debi na Malti u dresu U-21 BiH Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

"Zmajići" se nalaze u Trening centru Fudbalskog saveza BiH u Zenici, a na spisku selektora Vinka Marinovića ponovo se našlo i ime čuvara mreže crveno-plavih iz Banjaluke.

"Dobra smo ekipa i sretan sam što sam dio mlade reprezentacije. Dobio sam poziv i za meč sa Moldavijom. Tada nisam nastupio, ali mi je mnogo značilo što sam bio tu. Nadam se da ću protiv Malte imati priliku da debitujem. Ovo je dobra generacija igrača i bez obzira na to što nas u kvalifikacijama očekuju teški protivnici, vjerujem da možemo mnogima pomrsiti račune i napraviti veliki rezultat", rekao je golman Borca.

Pored Topolovića, na spisku selektora za meč sa Maltom našao se Adnan Kanurić iz Stouk sitija, a trener golmana Danimir Milkanović smatra da je pred obojicom svijetla budućnost.

"Pozvali smo dva veoma talentovana golmana. Kanurić je mlađi, ali će sigurno pojačati konkurenciju. Uz Vladana Kovačevića koji je sada u 'A' timu imamo kvalitetne mlade golmane i nećemo na toj poziciji imati problema u budućnosti", rekao je Milkanović.

Kanurić takođe nije krio zadovoljstvo zbog prvog poziva u "zmajiće".

"To je ostvarenje sna za mene. Zahvalan sam selektoru što mi je pružio mogućnost da se dokazujem ovdje. Lako mi je bilo da se uklopim jer većinu igrača znam od ranije. Moram istaći da je atmosfera odlična i da je zaista lijepo biti u ovom timu", rekao je Kanurić, a prenio zvanični sajt FS BiH.

Utakmica Malta - BiH igraće se 5. juna od 18.00 časova u Valeti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC