• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten Lacija u centru kladioničarskog skandala!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Italije Ćiro Imobile navodno je razgovarao sa osobama koje su uhapšene zbog namještanja utakmica u okviru operacije "Oikos" u Španiji.

Velika kladioničarska afera dogodila se u španskoj Primeri zbog sumnje na namještanje utakmica u finišu sezone, a pod posebnom lupom je Valensija u borbi za Ligu šampiona.

Dvije osobe su uhapšene, a prema tvrdnjama španskih medija, razgovarale su sa kapitenom Lacija Ćirom Imobileom, koji se navodno "redovno" ilegalno kladio na neke od utakmica.

Njegov advokat je demantovao te navode i izjavio da je Imobile "potpuno nepotreban u vezi s tim pitanjima i da kategorički poriče bilo kakvu umiješanost".

"Fudbaler mi je već rekao da produzmem pravne korake protiv svakog ko na bilo koji način šteti njegovom ugledu, imidžu i profesionalnom dostojanstvu. Zato upozoravamo svakoga da ne priznaje i širi vijesti koje su potpuno lažne", saopštio je Ćirin advokat.

Transkript koji je procurio najprije u madridskoj "Marki", a zatim i preko španskih medija, takođe je ustvrdio da je s nekoliko igrača Frozinonea, koji je ispao u Seriju B, pokušano namještanje utakmica.

Imobile je u karijeri, osim u nebesko-plavih iz Rima, branio boje Juventusa, Torina, Đenove, Borusije Dortmund i španske Sevilje, dok je za "azure" odigrao 37 mečeva i postigao sedam golova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC