• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čak je i Katar ispred Argentine

Autor mondo.rs

Argentina i Paragvaj igrali nerešeno u 2. kolu Grupe B na Kopa Amerika.

Koliko su Argentincima prijali Južna Amerika i stadionu u Brazilu 2014. na Svetskom prvenstvu, toliko pet godina kasnije na istim terenima ne mogu da se sastave na Kopa Amerika.

Posle dva odigrana kola Argentina ima samo bod i trenutno je na poslednjem mestu Grupe B.

U noći između srede i četvrtka, ekipa koju predvodi jedan od najboljih igrača sveta, Lionel Mesi, odigrala je nerešeno sa Paragvajem – 1:1 (0:1).

Vezni Njukasl junajteda Miguel Almiron lepo je u 37. minutu prošao po levoj strani. Kada je došao do granične linije terena, "zavrnuo" je loptu u sredinu, pravo na nogu Ričardu Sančezu, čiji udarac nije mogao da brani golman Argentine Franko Armani.

"Gaučosi" su i posle 180 minuta igre na Kopa Amerika bez gola iz igre. Protiv Kolumbije su izgubili 2:0, a jedini pogodak do sada delo je Mesija iz penala u 57. minutu.


Opravdano je sudija pokazao na "kreč", jer je lopta posle udarca Lautara Martineza pogodila u ruku Ivana Rodriga Pirisija. Bila je to na delu primena novih pravila – nenamerna ruka, ali iznad ramena.

Samo pet minuta kasnije Paragvaj je imao priliku da ponovo dođe do vođstva, međutim oni svoj penal nisu iskoristili. Nikolas Otamendi školskim primerom saplitanja s leđa Derlisa Gonzalesa, napravio penal, ali isti fudbaler nije uspeo da savlada Armanija, koji je pročitao njegovu nameru i sjajnom intervencijom sprečio gol Paragvaja.

U Grupi B Katar je na trećem mestu, jer ima bolju gol razliku, dok je Kolumbija prva sa maksimalnih šest bodova, a Paragvaj sa dva drugi.

U četvrtfinale će se plasirati dve najboljeplasirane iz svake grupe, kao i dve od tri trećeplasirane. Šansa Argentine je pobeda protiv Katara u poslednjem kolu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC