• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vatreni" se sukobio s policijom zbog basketa!

Autor mondo.ba

Defanzivac Bajer Leverkuzena i selekcije Hrvatske Tin Jedvaj zaradio je prekršajnu prijavu i kaznu od zagrebačke policije.

Dvadesettrogodišnji član "vatrenih" vrijeđao je policajce i dobio prekršajnu prijavu nakon što su "organi reda" prekinuli "noćni basket" njegovog društva u školskom igralištu Svetoivanske ulice u Zagrebu.

"Šta me je*ete što igram košarku, a cijeli grad ori od 'In Music' festivala", rekao je reprezentativac Hrvatske i zaradio prekršajnu prijavu i kaznu od oko 25 evra za remećenje javnog reda i mira.

"Te večeri igrao sam s prijateljima košarku. Nisam radio nikakvu buku niti nered. I nisam bio sam. Kad je došla policija, imao sam osjećaj da su došli s namjerom da nekog privedu jer su mi rekli da se neko žalio da se na igralištu galami. U to vrijeme se na Jarunu u blizini održavao 'In Music' festival i muzika je bila toliko glasna da je to bilo gotovo nepodnošljivo. Rekao sam policajcima da mi samo igramo košarku, no oni su mi rekli da s njima idem u stanicu zbog remećenja javnog reda i mira. Na to sam im ukazao da me privode jer sam igrao košarku i nisam galamio ja, već je cijeli grad brujao od muzičkog festivala", izjavio je Jedvaj i potom se osvrnuo i na razgovor s policajcem.

"Kad me policajac pitao gdje živim, rekao sam mu u Njemačkoj gdje sam tada stvarno živio, no policajac je mislio da ga zezam. Na kraju sam pristao da odem u stanicu s policijom ali, ponavljam, nisam pravio buku".

U sudnici je saslušan policajac koji se kobne večeri odazvao na intervenciju rekavši pritom da je upravo njega mladić počastio spornom rečenicom s početka teksta. Dvojica, pak, Jedvajevih prijatelja otklonila su krivicu fudbalera ustvrdivši da su samo igrali košarku i da nisu vrijeđali policajca.

Sud u Hrvatskoj je ipak na kraju stao na stranu policije, ali je kaznio Jedvaja najmanjom mogućom kaznom, prenijele su zagrebačke "Sportske novosti".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC