• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalski klub Borac predstavio novu opremu

Autori mondo.ba Autori Dragan Šutvić

Banjalučki klub je prethodne tri sezone nosio dres sa logotipom kompanije Diadora.

 FK Borac Promocija nove opreme Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Na terenu je već korišten, ali je javnosti zvanično prikazan danas!

Fudbalski klub Borac je tokom prijepodneva u Trofejnoj sali na Gradskom stadionu predstavio dres za takmičarsku sezonu 2019-20.

Dres je urađen u saradnji sa kompanijom Juventa sport, a dosadašnju opremu Diadora, koju je klub iz Platonove ulice koristio u protekle tri sezone, zamijenio je dres sa logotipom brenda Kelme.

''Zadovoljstvo mi je što Juventa sport i dalje nastavlja da podržava Borac. Ove godine smo, posredstvom brenda Kelme, uradili dizajn dresa i kompletne opreme zajedno sa marketinškom agencijom Omnia. Oprema je vrhunskog kvaliteta i lijepog dizajna. Želim da kažem da je Borac u Banjaluci brend koji ćemo mi i dalje podržavati i napravili smo dogovor sa aktuelnim rukovodstvom da nastavimo da sarađujemo'', rekao je predstavnik kompanije Juventa sport i bivši fudbaler Borca Zoran Deket, a o samom brendu Kelme istakao:

''Radi se o španskom brendu, od klubova u okruženju od ove godine ga nosi Fudbalski klub Vojvodina iz Novog Sada. Takođe, ovu opremu koriste i arbitri u Prvoj ligi Srbije, španski Espanjol, reprezentacija Alžira... i sigurno možemo da kažemo da Borac ima jednu od najkvalitetnijih oprema u Bosni i Hercegovini.''

Član Upravnog odbora Borca Bogoljub Zeljković podsjetio je da je ugovor sa kompanijom Juventa sport potpisan prije tri godine.

''Ispred Fudbalskog kluba Borac, mogu da kažem da smo zadovoljni što sarađujemo sa ovom kompanijom, sa kojom imamo ugovor na još godinu dana. Do sad smo nosili opremu Diadora, a ove sezone smo se odlučili za Kelme. Želim da se zahvalim Juventi na dosadašnjoj saradnji, za koju vjerujem da je bila izuzetno korektna, a posebno se zahvaljujem gospodinu Deketu, koji nam je više puta izlazio u susret. Slažem se sa njim da je oprema kvalitetna i da će Borac imati jednu od najboljih oprema u Bosni i Hercegovini'', rekao je Zeljković.

Na domaćem terenu, novi dres će ''debitovati'' sutra, kada Borac dočekuje Zvijezdu 09 u okviru drugog kola Premijer lige BiH.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

SG

Iz godine u godinu utrkuju se koliko će dres(ovi) biti ružniji. NAAI je klasa iznad za sve posle njih.

Mk

Dali ce biti prodaja dresova u Juventi?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC