• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavi četiri godine u Rimu: Oproštaj ili želi još?

Autor mondo.rs

Jedni poruku tumače kao oproštaj, a drugi kao ljubav prema klubu u kom je postao "komandant". Njegova odluka čeka se već dvije godine, da li je ovog ljeta drugačija nego inače, hoće li poletjeti iz "orlovskog" gnijezda?

Na današnji dan prije tačno četiri godine Sergej Milinković-Savić je sletio u Rim kako bi potpisao ugovor sa Lacijom, a pitanje je da li su u klubu očekivali da će izrasti u tako izvrsnog fudbalera kakav je danas...

Između 2015. i 2019. godine napredovao je u svakom segmentu fudbalske igre, postao komandant (Il Sergente) Lacija, ali i zvijezda gotovo svakog prelaznog roka.

Tako je i ovog juna, jula, avgusta!

Prethodnih nedjelja pričalo se o tome da je Mančester junajted taj klub koji je uspio da se dogovori sa sve tri strane - Klaudijom Lotitom, Matejom Kežmanom i samim igračem - međutim, ovoga puta je postojala i četvrta ličnost u čitavoj priči zbog koje posao i dalje stoji i neizvjesno je da li će se kompletirati do "zatvaranja pijace" u Engleskoj.

/TOP10: TRANSFERI KOJE IŠČEKUJEMO U SLEDEĆIH 48 SATI!/

To je naravno Pol Pogba, koji žarko želi u Real Madrid, a Sergej bi bio njegova prirodna zamjena na "Old Trafordu", međutim ne žele da ga se odreknu tako lako.

Dok se to ne desi, Sergej Milinković-Savić trenira sa Lacijom u Njemačkoj, gdje su na pripremama, a jednog od važnijih datuma u svom životu prisjetio se na Instagramu uz zanimljive riječi, što svako na svoj način tumači - kao oproštaj od Lacija ili nagovještaj da bi još ostao!


"Srećan sam što nosim dres sa orlom na svojim grudima u posljednje četiri godine", napisao je reprezentativac Srbije i podijelio sa pratiocima fotografije sa dočeka.

Dok se Ed Vudvord razmišlja o tome da li je bolje za Mančester junajted da se odrekne nezadovoljnog Pola Pogbe, ili da ga trpi dokle god može u klubu, "hladi" se i interesovanje Sergeja Milinković-Savića što pokušava da iskoristi Lacio.

Prema izvještajima italijanskih medija, Rimljani planiraju da ponude Sergeju novi ugovor i to na četiri sezone, kako bi bili u boljoj pregovaračkoj poziciji već sljedećeg ljeta.

Aktuelni je "ovjeren" do 2023. godine, međutim svjesni su u Laciju da moraju da ponude bolje finansijske uslove kako bi zadržali najveću zvijezdu tima.

Lacio je od 2015. godine, i dolaska iz Genta, odigrao 162 utakmice za klub u svim takmičenjima i zabilježio čak 31 gol i 18 asistencija, među kojima su neki bili nezaboravni i važni - i pamtiće ih za čitav život.

Da li je došlo vrijeme za rastanak ili ne, najbolje zna Sergej!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC