• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Emeri precrtao Mustafija i Elnenija - Neka idu!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Menadžer Arsenala više ne računa na dvojicu fudbalera.

Unaj Emeri uoči subotnjeg derbija trećeg kola Premjier lige protiv Liverpula, rekao je da je za Škodrana Mustafija i Mohameda Elnenija najbolje da pronađu novi klub prije završetka ljetnog prelaznog roka.

Obojica fudbalera od početka sezone nisu bila niti jednom uvrštena u sastav “tobdžija“, a Emeri im je otvoreno rekao da su višak.

“Imamo nekih igrača, koji znaju svoju situaciju. Na primjer, Mustafi i Elneni, oni znaju kakav je njihov status. Želim da igrači budu srećni, a prošle godine Mustafi i Elneni, kada nisu igrali, nisu bili sretni. S njima sam prošle sezone obavio puno razgovora i mislim da je za njih najbolje da odu i potpišu za drugi tim gdje će igrati, gdje mogu biti srećni i nastaviti karijeru“, rekao je Emeri i dodao:

“Oni su veliki igrači, ali će ovdje imati male šanse da pokažu svoj kapacitet i da budu zadovoljni s nama igrajući nekoliko minuta. Želim im sve najbolje, a mislim da je sada za njih najbolje da potraže drugi klub i pronađu novi izazov. Uz puno poštovanje, oni treniraju s nama, ali znaju svoju situaciju.“

Arsenal je odlično otvorio sezonu u Premier ligi sa dvije pobjede protiv Barnlija i Njukasla. Sa šest bodova dijeli prvo mjesto upravo sa Liverpulom kod kojeg će u subotu sa početkom u 18.30 sati gostovati na Enfildu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC