• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mesi: Ronaldo i ja smo se zbližili

Autor mondo.rs

Najbolji igrač Barselone govorio je o šansama svoje ekipe u ovosezonskoj evro-kampanji...

Iako više ne igraju u istoj ligi, rivalstvo Lionela Mesija i Kristijana Ronalda se nastavlja.

Na ceremoniji pred žrijeb za ovogodišnju Ligu šampiona, dva fudbalera imala su priliku da se "nostalgično" prisjete vremena kada su u vodili "bitke" u Španiji, a danas je Argentinac dao izjavu španskim medijima o očekivanjima od nove sezone, kao i o odnosu prema svom najvećem rivalu.

Mesi je rekao da nikada nije bio prijatelj sa najboljim fudbalerom Portugala, ali da to nije zato što su imali problem, već jer nikada nisu igrali zajedno.

"Nikada nisam imao problem sa Kristijanom, nismo bili prijatelji jer nismo nikada dijelili svlačionicu. Viđali smo se samo na ceremonijama, a na posljednjoj smo pričali skoro sve vrijeme i osjećam da smo se zbližili. Ne znam da li ćemo baš ići na večere, svako ima svoje obaveze, ali daleko od toga da bismo imali problem s tim", rekla je "desetka" Katalonaca.

On smatra da je torinski klub snažniji nego prošle godine jer su se dobro pojačali tokom ljeta, a vjeruje da će nadmetanje u Evropi biti teže nego prethodne godine.

"Mislim da je Atletiko Madrid sagradio sjajan tim i uprkos tome što su mnogo mijenjali roster sada imaju mnogo opcija i veoma su izbalansirani. Real je doveo Azara, sačuvao ekipu i sigurno će biti opasni. Juve je imao dobar prelazni rok, takođe i Mančester siti... Generalno, mislim da su se svi glavni konkurenti dobro pojačali i postali snažniji", zaključio je on.

Nova sezona donijeće nam novu borbu za prevlast između Argentinca i Portugalca, a vidjećemo koliko daleko će dogurati njihovi timovi u Ligi šampiona, te da li ćemo opet gledati njihov duel u završnoj fazi tog takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC