• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dvajt Hauard ofarbao "rols rojs" u roze, jer...

Autor mondo.rs

"On je moj omiljeni lik", rekao je novi-stari košarkaš Lejkersa, koji je povratak u Los Anđeles proslavio i kupovinom vile od 35.000 kvadrata.

Šest godina nakon što se ne baš prijateljski rastao sa Kobijem Brajantom i Los Anđeles Lejkersima, sada već 33-godišnji Dvajt Hauard vratio se u Holivud na poziv Lebrona Džejmsa i ponovo zadužio ljubičasto-zlatnu uniformu, prvobitno šivenu za teško povređenog Demarkusa Kazinsa.

Da ne mari zbog toga što su ga Lejkersi angažovali prinudno, nakon što je Bugi pokidao ligamente kolena, "Supermen" je pokazao i pre početka NBA sezone pojavljivanjem na brojim gala priredbama u El-Eju, koji ima daleko glamurozniji noćni život od Vašingtona, Šarlota, Atlante i Hjustona.

Komšije su prethodnih dana mogle da ga vide u novom skupocenom "rols rojsu", koji je pritom ofarbao u roze boju i to sa očiglednim razlogom - inspirisan jednim od Marvelovih fiktivnih likova, moćnim Tanosom.

"On je moj omiljeni lik. Bio je u mogućnosti da razume šta je potrebno da uradi kako bi završio svoju misiju, morao je da se otarasi emocija. A, to je najteži zadatak sa kojim se svi mi suočavamo", rekao je Hauard, prilikom gostovanja u emisiji Grenta Bensindžera.

On je nastupao za Lejkerse samo u sezoni 2012/13, koja je završena neslavno, nakon čega je trejdovan među Roketse, a gotovo svako njegovo pojavljivanje u "Stejpls centru" u narednim godinama bilo je praćeno zvižducima i "kačenjem" sa domaćim košarkašima.

Da ne bi parkirao pink "rols rojs" na ulici, Hauard je kupio skupocenu vilu od 35.000 kvadrata u jednom od najprestižnijih naselja u brdima iznad Los Anđelesa.

Zavirite unutra...

...
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC