• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda PRIZNAJE: Nije bio penal, HITNO uvesti VAR!

Autor mondo.rs

Sportski direktor crveno-bijelih, Mitar Mrkela, kaže da je penal iz kog je njegov tim izjednačio protiv Inđije nepravedno dosuđen.

 FK Crvena zvezda priznaje - Nije bio penal, hitno uvesti VAR Izvor: MN PRESS

Kao što se očekivalo, penal dosuđen za Crvenu zvezdu u 87. minutu utakmice sa Inđijom, iz kog je Milan Pavkov izjednačio na 1:1, izazvao je polemiku.



Ono što se, ipak, nije moglo očekivati, jeste da će se crveno-bijeli brzo javiti i priznati da je arbitar Igor Stojilković napravio grešku dosudivši kazneni udarac u njihovu korist, kojim ih je pogurao ka preokretu i pobedi 2:1.

Učinio je to sportski direktor Mitar Mrkela:

"Jedino što je važno večeras to je pobjeda Crvene zvezde koja nam mnogo znači pred utakmicu sa Bajernom u srijedu u Minhenu. Nismo dobro ušli u utakmicu, loše je bilo prvo poluvrijeme i teško je poslije vratiti se u ritam. Prvi penal nije postojao, prekršaj je bio van šesnaesterca. Sudija je napravio previd, nije bio dobro postavljen, nadam se da se takve greške neće više dešavati na Zvezdinim utakmicama. Zvezda se zalaže za što hitnije uvođenje VAR tehnologije u našoj ligi. Moram da pohvalim igru Inđije, a trener Blagojević je još jednom pokazao da je jedan od najtalentovanijih trenera u Srbiji", navodi Mrkela u izjavi dostavljenoj medijima.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Trener

Sve je to lijepo i svaka cast Mrkela al Indjija nema nista od toga..Var treba pod hitno uvesti da se ovakve stvari ne bi desavale i prvenstvo bilo regularno..

Vin

Sad ko fol posteni heheheh

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC