• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Natho sve vidi - Partizan lagano kroz Novi Sad!

Autor mondo.rs

Partizan je kao gost pobijedio Proleter 3:0 (0:0) u 8. kolu Superlige Srbije. Bibras Natho upisao dvije asistencije, strijelci Zoran Tošić, Umar Sadik i Lazar Marković.

 Superliga 8 kolo Proleter - Partizan 0-3 Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Za Partizan odlična uvertira pred početak takmičenja u Ligi Evrope i gostovanje AZ Alkmara u Beogradu!

"Parni valjak" protutnjao je Novim Sadom, gde je u 8. kolu Superlige pobijedio Proleter 3:0 (0:0). Ubedljivo, a moglo je i više…

Pobjedu Beograđanima donijeli su golovima Zoran Tošić u 56, Umar Sadik u 73. i Lazar Marković u 79. minutu. Ali, igrač utakmice je svakako Bibras Natho. Fantastični Izraelac vidio je sve, proigravao, "spajao" saigrače sa protivničkim golom, ulivao sigurnost…

Da je raspoložen za igru vidjelo se već na početku utakmice, kada je teledirigovanu loptu poslao prema Nemanji Miletiću. Malo je falilo da desni bek crno-bijelih pogodi mrežu.

Za razliku od Natha, dan nije imao sudija Bojan Nikolić, koji je u 24. minutu propustio da svira očigledan penal za Partizan. Poslije udarca glavom Aleksandra Šćekića, igrač Proletera se poslužio rukom, ali je to promaklo sudija. Odmah nakon kornera, stameni Crnogorac je imao odličnu šansu, ali je prebacio gol.

Trener Partizana Savo Milošević dosta je kombinovao, odmarajući pojedine igrače i davajući minute onima koji ih nisu imali mnogo u proteklom periodu. Sejduba Suma je zbog "sitne" povrede ostao van protokola, dok su na klupi bili Takuma Asano i Slobodan Urošević.

Poslije neiskorišćenih prilika u prvom, Partizan je dodao gas i zasluženo stigao do pobjede.

Prvo je Natho u 56. odigrao za Sadika, koji je odložio loptu za Tošića. Vezni fudbaler crno-bijelih vidio je prostor između golmana Nikole Petrića i lijeve stative, opalio je po lopti sa 17 metara i smjestio je na pravo mjesto.

Do 73. minuta čekalo se na drugi gol, iako je Sadik imao idealnu šansu da odmah poslije Tošića zatrese mrežu, ali je iz izgledne situacije pogodio stativu. Drugu je iskoristio! Natho mu je pustio pas, Nigerijac se oslobodio čuvara i sa 11-12 metara završio akciju novim pogotkom.

Minute koje je dobio u drugom poluvremenu Lazar Marković je iskoristio da pokaže da nije zaboravio da trese protivničke mreže. U 78. ga je, opet sjajno, proigrao Natho, a krilni napadač rutinski savladao Petrića.

Partizan je odigrao šest utakmica, trenutno je peti sa 14 bodova. Proleter ih ima samo pet iz osam mečeva.

PROLETER: Petrić - Tanasin, Andrejević, Lukaševič, Kovačević - Pejić (od 57. Balabanović), B. Jovanović - Čolović, Marjanović, Novaković (od 66. Rušević) - Babić (od 61. Radinović). Klupa: Elesin, Balabanović, Radinović, Pantić, Šćepanović, Jovanović, Rušević.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Vujačić, S. Pavlović, Brežančić - Šćekić, Zdjelar - Tošić (od 63. Marković), Natho, F. Stevanović (od 84. Ivanović) - Sadik (od 75. Asano). Klupa: N. Stevanović, Asano, Ivanović, Ostojić, Gigić, Marković, Urošević.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pavle

Vidjet cemo izraelca u derbiju ako bogda..........koji bre proleter,š-liga,da je vredio igrao bi u jacoj ligi............hmnnnnn

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC