• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijatović "udario" na Zidana

Autor mondo.rs

Nekadašnji golgeter i sportski direktor Real Madrida otvoreno govorio o problemima koje klub ima otkako se na klupu vratio Zinedin Zidan.

Nije još zvanično počela ni jesen, a već se priča o novom treneru Real Madrida!

Zinedin Zidan, čovek koji je "kraljevskom klubu" doneo tri uzastopne titule Lige šampiona kada je praktično bez iskustva seo na "užarenu" klupu na "Bernabeuu", ima mnogo problema u svom drugom mandatu, pošto njegova ekipa ne može da nađe staru igru...

Problemi su bili evidentni od dolaska u aprilu, međutim to se pravdalo krajem sezone i time što su igrači bez motivacije zbog izgubljenih trofeja, ali sada opravdanja nema.

Real Madrid je tokom leta investirao više od 300 miliona evra u pojačanja kako bi pomoću "sveže krvi" ponovo bio konkurentan na svim frontovima, međutim nisu se (još) uklopili novi igrači, a poznato je da Florentino Perez i navijači nemaju mnogo strpljenja.

Od početka sezone Real Madrid je zabeležio dva kiksa u prvenstvu (Valjadolid i Viljareal), međutim ono što posebno "peče" jeste poraz od PSŽ-a u Ligi šampiona.

Oslabljeni tim prvaka Francuske, bez Nejmara, Mbapea i Kavanija, uspeo je da "pregazi" Real Madrid (3:0) koji gotovo da nije stvorio šansu na "Parku prinčeva", tako da je španska javnost bila poprilično kritički nastrojena ka njima.

Jedan od onih koji se nikad ne suzdržavaju je i Predrag Mijatović, bivši golgeter i sportski direktor kluba, koji je u jednom španskoj emisiji kritikovao Zinedina Zidana.

"Uopšte nisam očekivao ovakav meč...", rekao je Mijatović.

"Očekivao sam skroz drugačiju utakmicu, bio sam ubeđen da ćemo videti mnogo bolji Real Madrid u takmičenju u kom su pisali istoriju, ali PSŽ je bio bolji u svakom smislu. I to je već dovoljno zabrinjavajuće, ova sezona već liči na prethodnu..."

Kada se Mijatović zabrine za Real Madrid, slušaju svi navijači, dok je sigurno kraj telefona i Žoze Murinjo koji se nada da bi bivši gazda Florentino Perez mogao opet da pozove.

"Real nije bio uključen u utakmicu od početka, moraju MNOGO da se poprave. Moraju pronaći rešenje za sadašnje probleme, ali ne vidim da Zidan može to da uradi i popravi ovu ekipu", surovo iskren je bio Peđa Mijatović.

Već za vikend Real Madrid očekuje težak izazov protiv Sevilje na "Pishuanu", gde će njihov bivši trener Đulen Lopetegi sigurno želeti da im se osveti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC