• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Berbatov završava karijeru!

Autor mondo.rs

Nisu stare vijesti, Bugarin završava karijeru, kraj za jednog od najvećih "šmekera" u ovom vijeku...

Pravo niotkuda dolazi nam jedna od najzanimljivijih vijesti dana – Dimitar Berbatov je i zvanično objavio kraj karijere!

Ne, ovo nije informacija od prije nekoliko godina, iskusni napadač je danas na svojoj Instagram stranici objelodanio da odlazi u penziju. Iako je malo ko mislio da on i dalje igra...

Posljednji ozbiljniji angažman imao je u solunskom PAOK-u, tamo je nastupao u sezoni 2015/16 kada je odigrao 17 mečeva na kojima se i četiri puta upisao u strijelce. Tada mu se "gubi trag" na fudbalskoj mapi svijeta, makar u onim krajevima u kojima se sport prati na ovim prostorima.

Ipak, on je svojih posljednjih devet mečeva odigrao u Indiji, nosio je dres tamošnjih Kerala Blastersa i postigao čak i jedan pogodak.

Sada je odlučio da i zvanično okači kopačke o klin i time zaokruži veliku karijeru tokom koje je između ostalih klubova branio i boje Bajer Leverkuzena, Totenhema i Mančester junajteda.

S obzirom na glas koji ga prati, nije ni čudo da je Bugarin odlučio da objavi penziju baš danas – istog dana kog je 2010. postigao het-trik u meču sa Liverpulom dok je igrao za "crvene đavole". To je svakako bila jedna od njegovih "utakmica karijere", a veliki šoumen nije propustio priliku da je i ove godine naglasi.

"Ovo je kraj moje profesionalne igračke karijere. Dio mene danas umire – volim ovu igru i već sam počeo da učim za trenera, probaću da ostanem u fudbalu na bilo koji način, ali sigurno je da više ništa neće biti isto", rekao je popularni "Berba", u svom izlaganju za internet publiku.

Sportska javnost će ga svakako pamtiti kao jednog od onih fudbalera koji su sve radili sa stilom, Bugarin je bio gospodin u kopačkama, a osjećaj i tehnika kojima je on raspolagao rijetko se sreću u današnjem fudbalu.

U svakom slučaju, "šmekeri" poput njega će sigurno nedostajati ljubiteljima ovog sporta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC