• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hetafe konačno: Matine goleada

Autor mondo.rs

Ekipa iz predgrađa Madrida napokon upisala prvi trijumf u Primeri, naš Nemanja Maksimović igrao svih 90 minuta za domaći tim.

Hetafe je morao da pričeka na prvu pobedu u sezoni, a onda su u jednoj nedelji ostvarili dve važne pobede. Posle trijumfa u Ligi Evrope protiv turskog Trabzona (1:0), tim Pepea Bordalasa je slavio i protiv Majorke u utakmici sa pregršt golova - 4:2.

Ekipa iz predgrađa Madrida je u prethodna tri susreta u Primeri remizirala 1:1, a posle poraza od Atletika u prvom kolu, na red je došla i pobeda. Sve je počelo uz pomoć gostiju, pošto je Idrisu Baba Mohamed već u 7. minutu smestio loptu u svoju mrežu.

To je olakšalo posao Hetafeu, za koji je od početka igrao reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović, a posle pola časa igre Horhe Molina je sa penala duplirao prednost. Nastavak nije trebalo da donese previše uzbuđenja, naročito kada je Alan Njom povisio na 3:0 u 63. minutu.

Ipak, Majorka se trgnula i rešila da zakomplikuje stvari, ali u tome nisu u potpunosti uspeli. Ante Budimir je bio u centru zbivanja, kada je u razmaku od sedam minuta bio dvostruki strelac.

Prvo je glavom matirao golmana Davida Soriju, da bi se u narednoj šansi lepo snašao na ivici peterca i "ćušnuo" loptu u mrežu.

Gosti sa Majorke su se ponadali da će uspeti da stignu do potpunog povratka u meč, međutim, Anhel Rodrigez ih je demantovao lepom završnicom akcije u 84. minutu i tako postavio konačnih 4:2.

Rezultati 5. kola:

petak

Osasuna - Betis 0:0

subota

Viljareal - Valjadolid 2:0 (0:0)
/Kazorla 78 pen, Ontiveros 89/

Levante - Eibar 0:0

Atletiko Madrid - Selta 0:0

Granada - Barselona 2:0 (1:0)
/Aziz 2, Vadiljo pen 66/

nedelja

Hetafe - Majorka 4:2 (2:0)
/Baba a.g. 7, Molina 33 pen, Njom 63, Rodrigez 84 - Budimir 70, 77/

Espanjol - Sosijedad 14.00
Valensija - Leganes 16.00
Atletik Bilbao - Alaves 18.30
Sevilja - Real Madrid 21.00

Tabela: Granada (+1) 10, Sevilja 10, Atletiko M. (+1) 10, Real 8, Viljareal 8 (+1), Atletik B. 8, Barselona (+1) 7, Sosijedad 7, Osasuna (+1) 7, Levante (+1) 7, Hetafe 6 (+1), Alaves 5, Valjadolid 5 (+1), Betis (+1) 5, Selta (+1) 5, Valensija 4, Majorka 4 (+1), Espanjol 4, Eibar (+1) 2, Leganes 0.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC