• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić posle prvenca u mreži Zvezde: Biće ih još!

Autor mondo.rs

"Možda sam u prošlosti svojim greškama propuštao derbije, ovog puta sam bio razočaran, jer sam radio sve pravilno", rekao je Zoran Tošić i govorio biranim rečima o Bibrasu Nathu.

 Tošić posle prvenca u mreži Crvene zvezde: Znam da će ih biti još! Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Osećaj je fenomenalan, znam da će ih biti još, siguran sam u to", rekao je Zoran Tošić, dan nakon što je u nadoknadi vremena prosledio pas Rajka Brežančića u mrežu i potpisao pobedu Partizana u 161. "večitom derbiju".

"Bambi" je prvi gol protiv Crvene zvezde dao u 33. godini, ali kaže da to nije bio poslednji.

"Ne znam tačno broj derbija koje sam odigrao, ali bilo ih je dosta. Nažalost, po povratku u Partizan svaki derbi sam dočekivao rovit, nisam bio 100 odsto spreman, kao i ovog puta, ali... Možda sam u prošlosti svojim greškama propuštao derbije, ovog puta sam bio razočaran jer sam radio sve pravilno i nažalost opet mi se dogodilo da osetim bol u mišiću tokom utakmice sa AZ Alkmarom i da zato ne budem spreman za 90 minuta", rekao je nekadašnji reprezentativac i dodao:

"Srećom, 20 minuta je bilo dovoljno za gol, biće ih još".

Zrenjaninac je priznao da mu nije bilo drago što dugo nije uspevao da savlada golmane crveno-belih.

"Kao sto sam rekao, mislim da imam lepu karijeru, osvojio sam mnogo trofeja, postigao mnogo vaznih golova, ali nekako je ovaj gol nedostajao. Znate kako kažu, kakav je to igrač, a nije dao gol u derbiju", rekao je zadovoljno i prisetio se dana u dresu CSKA iz Moskve, kada je rešavao prestoničke derbije kao od šale.

"Recimo, Spartaku sam dao pet, Lokomotivi šest golova u tim moskovskim derbijima. Ali ovaj je sigurno jedan od najvaznijih".

On je prokomentarisao da svima u klubu, a to je moglo da se vidi i prema reakciji Saše Zdjelara koji je uplakan završio utakmicu u Humskoj, neizmerno znače pobede nad komšijama.

"Svi znamo šta znači pobeda u derbiju. Nemamo puno takvih utakmica tokom sezone i sigurno da smo zadovoljni".

Izvor: MN PRESS

Branilac titule istrčao je sa trojicom štopera u Humsku i iznenadio sve, pa i svoje navijače na tribinama Partizanovog stadiona.

"Iskreno nisam ocekivao da će igrati sa trojicom štopera, ali sigurno da njihov trener najbolje poznaje ekipu i zna koji sastav da izvede i koga da stavi", rekao je Tošić i dodao:

ON JE SKROMAN PORODIČAN ČOVEK, KOG ZANIMA SAMO FUDBAL - TOŠIĆ O NATHU.

"Poštujem Crvenu zvezdu, imaju rezultate u predhodne dve godine, imaju i dobru ekipu, veliki broj kvalitentnih igrača, mogu da se nadigravaju sa nama. Ali, mislim da su poslednja dva derbija pokazala šta se dogodi kada Partizan izađe i zaigra na pobedu, sa jasnim ciljem", prisetio se i majskog finala Kupa na "Rajku Mitiću" kada je rezultat bio 0:1.

"Napredujemo, nadam se da ćemo biti još bolji i da će nam to pomoći da ostvarimo planove koje smo postavili".

Te ciljeve biće znatno lakše ostvariti sa Bibrasom Nathom, koji se za kratko vreme nametnuo kao jedan od lidera na terenu u crno-belom dresu.

"Od prvog dana sam govorio da ćemo sa njim biti 30 odsto bolji. Znam kakav uticaj ima na igru, takav nam je nedostajao. Očekujem da bude ključni igrač Partizana. Vidim da je zadovoljan ovde. On je skroman porodičan čovek, kog zanima samo fudbal. Svi znamo da je imao finansijski boljih ponuda letos, ali se odlučio za Partizan. Upisao je decu u školu ovde, mislim da mu je lepo ovde i da se to vidi na terenu", rekao je Tošić o godinu dana mlađem saigraču iz Izraela.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC