• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Porodični susret Miloševića u Ivanjici

Autor mondo.rs

Nikola Milošević još čeka na prve minute u dresu Javora, a mogao bi da ih upiše baš protiv oca Save, koji sa crno-bijelima stiže u Ivanjicu.

 Javor-Partizan-Superliga-odlozena-utakmica Izvor: MN PRESS

Na krilima pobjede u "vječitom derbiju" sa Crvenom zvezdom (2:0), Partizan putuje u Ivanjicu gdje će u srijedu od 17 časova igrati protiv Javora ranije odloženu utakmicu drugog kola Superlige (prenos na TV Arena Sport 1).

Ovo gostovanje imaće poseban značaj za trenera crno-bijelih, Savu Miloševića, pošto će se vidjeti sa sinom Nikolom, koji je igrač Javora.

Upravo bi duel protiv Partizana mogao da bude njegov debitantski u dresu superligaša iz Ivanjice.

"Nikola je momak koji je došao kod nas pred sam kraj priprema. Možda dobije šansu", nije želio previše da otkriva pomoćni trener domaćeg tima, Milovan Milović, koji je na konferenciji za medije govorio umjesto šefa Igora Bondžulića.

"Ozbiljno se spremamo, gledali smo utakmice Partizana. Vidi se da rade sjajan posao i pripremaju svaku utakmicu jako ozbiljno. Cijeli stručni štab oko Miloševića čine ljudi iz struke i siguran sam da nas neće potcijeniti. Da li će i ko debitovati, šef će odlučiti", dodao je nekadašnji štoper oba predstojeća rivala.

Javor je trenutno na 11. mjestu Superlige sa osam bodova iz osam utakmica, a Milović je istakao žal zbog poraza u Subotici prošlog vikenda (0:1).

Potom je iznio očekivanja od duela koji slijedi.

"Očekuje nas teška i zahtjevna utakmica. Partizan je ekipa koja trenutno igra najbolji fudbal i u najboljoj je formi. Moram spomenuti da je od dolaska Miloševića u klub Partizan krenuo uzlaznom linijom. On se prihvatio dosta teškog posla, ali vjerovatno vođen i emocijama, napredovao je iz dana u dan. Osvojili su Kup, ušli u Ligu Evrope i vidjeli smo u derbiju da je Partizan pokazao dobru igru i savremen pristup fudbalu. Doći će u Ivanjicu da naprave dobar rezultat i izbjegnu kiks poslije derbija. Za ovakve utakmice nije potrebna posebna motivacija, mečevi protiv velikog kluba za svakog igrača predstavljaju izazov. Na ovakvim utakmicama se postaje igrač i skreće pažnja na sebe. Spremićemo se maksimalno, motivisano. Što se sastava tiče, osim Kuveljića koji je suspendovan svi igrači su spremni. Svim silama i snagom idemo na teren. Koliko budemo zaslužili toliko ćemo i dobiti", istakao je Milović i dodao:

"Izlazimo sa najjačim mogućim timom, trebaju nam bodovi. Ne garantujem da ćemo ih osvojiti, ali sigurno se nećemo predati".

Golman Javora, Đorđe Lazović, baš kao i Milović, nekada je nosio crno-bijeli dres.

"Očekuje nas teška utakmica protiv izuzetno kvalitetnog protivnika. Poštujemo Partizan, ali tražimo svoju šansu i želimo da damo maksimum kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Ono što me raduje je to što smo u prethodnim utakmicama jako dobro igrali, međutim rezultati to nisu potpuno pokazali. Kod kuće smo ostvarili pozitivne rezultate, nismo izgubili i želimo da nastavimo u tom ritmu. Postoji pozitivna trema, ali i dodatna motivacija da protiv takvog protivnika pokažem šta znam i nastavim sa kontinuitetom dobrih igara, kako bih pomogao timu da ostvarimo željeni rezultat".

Lazović je posebno naglasio odličnu atmosferu u svlačionici.

"Atmosfera u ekipi je odlična, pripremamo se jako dobro i nadam se da ćemo, što se kaže, ostaviti srce na terenu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC