• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić odgovorio: Terzić nema obraza

Autor mondo.rs

Predsjednik Partizana Milorad Vučelić odgovorio je prvom operativcu Zvezde Zvezdanu Terziću. "On se ponaša kao da je ovlašćen od države. Kad je toliko zabrinut što nije osudio svoje navijače koji vrijeđaju Anu Brnabić".

 Vucelic-odgovorio-Terzicu-predsjednik-Partizana-o-izjavi-Terzica Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Svaki "vječiti derbi", pogotovo u novije vrijeme, gotovo po pravilu ima i "treće poluvrijeme", koje iniciraju vodeći ljudi oba kluba. Ovo posljednje je "organizovao" generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, teško optužujući upravu Partizana da "godinama truje javnost da država pomaže samo Zvezdi" i mnogo toga drugog.

Odgovorio mu je danas predsjednik Patizana Milorad Vučelić.

"Terzić se ponaša kao da je opunomoćen od strane države da govori o fudbalu, takav mu je način govora i svijest da sve što nije uzeto u stvari je oteto. Taj rječnik da se 'laje' u Partizanu jasno govori o čovjeku, da li je neko njemu oteo obraz", rekao je Vučelić gostujući u jutarnjem programu TV Hepi.

Vučelić je dodao da je više puta govorio o tome da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, iako navijač Crvene zvezde, pomagao i Partizanu.

"Vučić jeste pomogao Partizanu, ma koliko se to nije sviđalo našim navijačima i po pitanju licence, a i drugih stvari", rekao je Vučelić.

Vučelić je osudio vrijeđanje navijača Partizana protiv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i prvog čovjeka Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze na 161. vječitom derbiju.

"Ja znam da je Vučić navijač Zvezde već 27 godina. Skandiranje protiv njega je nedopustivo. Ako je neko već toliko zabrinut poput Terzića mogao je da reaguje na uvrede navijača Zvezde i vređanje po pitanju Ane Brnabić. Odmah sam uputio izvinjenje Slaviši Kokezi zbog transparenta na stadionu. Zabranjeno je napadati sudije i tijela", rekao je Vučelić.

Dodao je da su mu pojedini navijači zamjerili na tom gestu, ali je naglasio da ima "veliku zahvalnost prema predsjedniku Vučiću".

"Partizan nije protiv države, nemam ovlašćenja da govorim u ime države kao Terzić. Boris Tadić je, podsjetiću, osujetio ideju o rekonstrukciji stadiona Partizana. Milošević, na primjer, nije radio za Zvezdu. Mirko Marjanović i ja smo ostali sa zvezdašima kada su osvojili Kup i ostali dugo u noć do dva, tri sata".

Za pobjedu nad Crvenom zvezdom (2:0) naveo je da je i "više nego zaslužena".

"Partizan uvijek ide na titulu. Ja se nadam da ćemo biti u konkurenciji za titulu ako ne bude nekih stvari koje nisu vezane za sport. Više nego zasluženo smo pobijedili jer protivnik nije šutnuo nijednom na gol".

Prokomentarisao je poništeni gol Nemanje Milunovića za Zvezdu, zbog faula Žandera nad golmanom Vladimirom Stojkovićem.

"Zvezda nije ni postigla gol, sudija je prekinuo igru čim je izvršen faul. Niko od igrača Zvezde se nije bunio tada. Dvije i po godine Partizan se zalaže za VAR, dok Zvezda i Savez to odbijaju. Radna grupa se sastala poslije osam mjeseci i tada nije bilo predstavnika Zvezde, a sada se slažu da bude VAR, a mi se dvije godine zalažemo za to", primijetio je Vučelić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC