• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opet Terzić: Vučeliću, sram te bilo!

Autor mondo.rs

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić reagovao na reagovanje Milorada Vučelića. "Da im nije državnih para, taj Partizan bi već bio ugašen! Oni reketiraju državu!", sikće Terzić.

 Terzic-odgovorio-Vucelicu-Zvezdan-Terzic-optuzuje-Partizan Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Ne daju da stane...

'Lopta je kod Zvezdana Terzića, oduzima mu je Milorad Vučelić, ali ponovo Terzić dolazi u posjed lopte'...

Zakrvili su se čelnici "vječitih rivala" Zvezde i Partizana poslije 161. derbija, koji su crno-bijeli zasluženo dobili (2:0). Ali, poslije derbija, generalni direktor Zvezde osjetio je potrebu da iskali bijes kako na Partizanu, tako i na sudiji Srđanu Jovanoviću, koji je ponišio gol Zvezdi poslije faula nad golmanom Partizana Vladimirom Stojkovićem.

Na Terzićevu izjavu, u kojoj je između ostalog, optužio upravu Partizana da "truje svoje navijače da Zvezda ima povlašćen status u državi", reagovao je predsjednik crno-bijelih Milorad Vučelić koji je Terziću spočitao da "laje" i da se ponaša kao "opunomoćeni predstavnik države".

Potom je "Kurir" pozvao Terzića da reaguje na ovo reagovanje.

Terzić je poručio Vučeliću: "Sram te bilo!", kao i ovo: "Vučelić je potvrdio da ništa ne zna o fudbalu i da zna samo da spinuje javnost kao što je to radio devedesetih kada je radio isto što i danas - lagao je ovaj narod".

Prvi "operativac" Zvezde je najavio da će Crvena zvezda "uskoro izaći sa brojkama koliko je država Srbija dala njegovom klubu na osnovu sponzorskih ugovora" i zatražio da isto urade i u Partizanu.

"Opet priča istu priču i laže ovaj narod da je Crvena zvezda mezimica države. Pa neka izađe u javnost i neka kaže koliko je para Partizan dobio od države, a mi ćemo iznijeti naše podatke koliko je Zvezda dobila od države i koliko je Zvezda dala državi. Neka prestane zajedno sa ovim njegovim saradnicima da laže ovaj narod! Ako ne bude rekao on, mi ćemo iznijeti sve podatke. Sa tim lažima se mora prestati. Svojim spinovanjem javnosti napravio je atmosferu linča na stadionu JNA (stadion Partizana, prim. aut.) u nedjelju uveče", tvrdi Zvezdan Terzić.

Zvezdan Terzić je optužio upravu Partizana da "orkestrirano vodi kampanju protiv Crvene zvezde".

"Neka se pogledaju tviter nalozi onog Vuletića (potpredsjednik Partizana), TV emisije onog Pantića i ostale izjave Vučelića i njegovih saradnika u posljednjih nekoliko mjeseci, ili godina. Da bi zaštitili svoje fotelje u Partizanu, napravili su od sebe žrtve kao alibi za svoju nesposobnost. Da bi se opravdali pred svojim navijačima napravili su ambijent u javnosti da država hoće da ugasi Partizan, a onda zbog mira u kući uslovljavaju tu istu državu i reketiraju je. Ono na derbiju je bila refleksija tog pripremljenog terena. Ono je ličilo na poziv na bunt protiv nekih nevidljivih sila koje navodno žele da unište Partizan. A neće da kaže da bi taj isti Partizan sa njim na čelu već bio uništen da mu nije bilo države i državnih para."

Dotakao se Zvezdan Terzić ponovo i sudije Srđana Jovanovića.

"Vučelić kaže da se Zvezdini igrači nisu bunili kada im je poništen gol!? Znači njemu je jedino mjerilo da li je Zvezdin gol regularan ili ne, to da li su se naši igrači bunili. A trener Milojević je posebno tražio od svojih igrača da se ne raspravljaju sa sudijom i da poštuju njegove odluke. Očigledno da Vučelić svojim igračima daje drugačije instrukcije pa očekuje da oni skaču na sudije."

Nastavio je:

"To mu je jedini argument. A nema svoje oči pa da vidi ono što je vidjela čitava Srbija - da je Crvena zvezda opljačkana i da nam je poništen čist gol, što je sinoć jednoglasno potvrdila i sudijska komisija FSS. Da Zvezdi nije poništen gol, Zvezda bi povela 1:0 i vjerovatno pobijedila. Zvezda bi pobjegla Partizanu sedam bodova i već možda utabala put ka trećoj uzastopnoj tituli."

Uslijedila je još jedna optužba protiv Partizana:

"Sedam dana su pravili tenziju po medijima o našem penalu protiv Inđije, da li je faul bio na liniji, ili nije. A onda dovedu partizanovca da sudi derbi i opljačka Zvezdu. To nisu tri boda, to je šest bodova jer je to njima tri više, a nama tri manje i otvoren put ka tituli. Umjesto da se poslije ove pljačke zavuče u mišju rupu i ćuti on ide po televizijama i nastavlja sa propagandom da je Partizan žrtva ovog sistema."

Za kraj, Terzić je imao poruku za Vučelića, sa kojim se, inače, uveijk srdačno pozdravi u svakoj prilici, a tako je bilo i u nedjelju, na stadionu Partizana:

"Sram te bilo Vučeliću i daleko ti lijepa kuća i od mene i od srpskog sporta! A Crvena zvezda će i dalje pronositi slavu svoga kluba kroz Ligu šampiona!"

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dekac

Tereza postenjacina

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC