• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda opet na pobjedničkom putu: Vratio se Ben!

Autor mondo.rs

Reprezentativac Komora izuzetno raspoložen za igru i, uz Marina, najzaslužniji za pobjedu protiv Voždovca.

 Superliga - Voždovac - Zvezda 1-3 Izvor: MN PRESS

Znala je Crvena zvezda se oklizne na krovu Tržnog centra Voždovac, ali ne i ove srijede.

U ranije odloženoj utakmici 3. kola Superlige, crveno-bijeli su savladali "zmajeve" 3:1 i vratili se na pobjednički put poslije nedjeljnog poraza u derbiju sa Partizanom (0:2).

Ekipa Vladana Milojevića sada ima sedam pobjeda i nalazi se na diobi prvog mjesta sa novajlijom TSC-om, s tim da dvostruki uzastopni šampion ima utakmicu manje (protiv Čukaričkog kod kuće).

Strijelci za pobjedu nad Voždovcem bili su Miloš Degenek u 11, Mohamed El Fardu Ben u 26. i Aleksa Vukanović u 51. minutu, dok je gol za domaći tim postigao Alen Mašović u 31.

Ako se neko zbunio - dobro je pročitao. Drugi pogodak za goste dao je Ben, koji se nedavno vratio u klub poslije propalog transfera u Al Vahdu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Veoma raspoložen ušao je u utakmicu i, uz Marka Marina, bio glavni pokretač crveno-bijelih.

Nije se očekivalo da će mu Milojević ukazati povjerenje, ali očigledno je da Zvezdin trener ima ogromno povjerenje u momka kog je tokom sezone 2016/17. trenirao u Panioniosu.

Morao je Milojević nešto da mijenja u odnosu na "vječiti derbi", pa je Tomane zaigrao kao najistureniji, Vukanović lijevom na krilu, Petrović i Kanjas kao tandem defanzivnih vezista, a Gajić na lijevom beku.

Po drugi put uzastopno u timu nije bilo Matea Garsije, ali se može čuti da Argentinac ima manji problem sa povredom i zbog toga u Zvezdi ne žele da rizikuju. Trebalo bi da bude spreman za 1. oktobar i dolazak Olimpijakosa u Beograd.

Većina igrača crveno-bijelih, ove srijede u plavim dresovima, ispunili su očekivanja, ali mora se pomenuti trenutak dekoncentracije Marka Gobeljića koji je kumovao pogotku Voždovca, kao i prilično neprimjetan Tomane u fazi napada.

Portugalac se samo jednom našao u šansi, poslije prodora vrlo dobrog Milana Gajića, koji je novom asistencijom (za treći gol) možda i natjerao Vladana Milojevića da zažali što ga nije licencirao za Ligu šampiona...

Prije pomenutog duela sa Olimpijakosom, Zvezda će iduće subote od 19 časova ugostiti prvo Mačvu.

VOŽDOVAC: Ilić – Lasickas, Mikić, Purtić, Daničić – Nikolić, Nišić - Stanisavljević (61. Cvetičanin), Stojčev, Mašović (68. Krasić) – Zličić (58. Gjorgijevski).

CRVENA ZVEZDA: Borjan – Gajić, Degenek, Pankov, Gobeljić – Kanjas, Petrović – Ben, Marin (79. Ivanić), Vukanović (68. Simić) – Tomane (86. Krstović).

Sudija: Bojan Nikolić.

Tok utakmice iz minuta u minut pročitajte na postalu naših kolega mondo.rs

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC